|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 19.97
|
Objavljeno: Sob Jul 30, 2011 2:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ena serijsko vgrajena električna pumpa za servo volan v povprečnem osebnem avtu pelje scat vse pubertetniške porabnike skupaj, kar se jih Felipe lahko spomni nabutat v avto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DonFelipe -2
Pridružen-a: Pet 07 Jan 2011 12:39 Prispevkov: 267 Aktiv.: 1.51 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 01, 2011 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
ziga555 je napisal/a: |
Mi lahko še poveš kaj imaš trenutno sploh v avtu, in če si kupil CB postajo ali se zanjo odločaš več mesecev ? |
Glede CBjke bi za začetek vzel Cobro.
Glede antene pa to, ki si mi jo priporočil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5821 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Avg 01, 2011 4:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
DonFelipe je napisal/a: |
Jaz imam vse razčiščeno.
Nevem (za)kaj vidva komplicirata za brezveze.
CB klub Međimurje
|
Midva komplicirava .
Kar je preveč je preveč!
Pri tako trivialnih zadevah, kot je montaža CB postaje v avto si se razpisal, da te kap, če ne bi bil navajen, s tem, da nam pripoveduješ razno razne zgodbice kot so:
ta je rekel, oni je rekel, ta ima izkušnje in je povedal.......
Ne vem komu ti to pripoveduješ? Ali te je kdo vprašal kako in kaj?
Če bi rad vprašal, vprašaj in dobil boš odgovor, tako pa nabijaš in nabijaš.
In ko nekdo odgovori na tvoje nabijanje, da se pač motiš in mešaš krompir in hruške, je tvoj odgovor, jaz že vse vem, zato ne utrujaj!
Nekaj postov nazaj si nabijal o FM, AM, SSBju. Preberi si malo, če ti ni jasno (v kar sem prepričan), na Netu imaš tega kolikor hočeš!
Kar se pa Dopplerja tiče je tukaj nekaj napisanega o tem in lahko s tistim šoferjem zadevo preštudirata.
V 30. letih in še malo, kolikor sem se profesionalno ukvarjal z radiem na 2m, pri komunikaciji nisem opazil tega.
Nabijaš o porabi, pa sploh veš kolikšno porabo ima 5W CB postaja na oddaji pri 80% modulaciji. Verjetno ne, drugače ne bi takih klatil.
Dovolj bo in tukaj zaključujem nepotrebno zgubljanje časa in smetenje po forumu!
In glede na to, da postajaš (ali si postal) "radio amater", 73! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Avg 01, 2011 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
DonFelipe je napisal/a: |
Glede CBjke bi za začetek vzel Cobro.
Glede antene pa to, ki si mi jo priporočil. |
Odlično, torej si se odločil in tema ni več potrebna.
 _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni