www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

VGA gonilnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 6:13 pm    Naslov sporočila:  VGA gonilnik Odgovori s citatom

LP

Formatiral sem racunalnik naloyil WinXP, naloyil gonilnike s CD ki je bil prilozen, na CD pa ni gonilnikov za VGA controller, gonilnik sem potegnil s strani pa ne deluje javi nek Error pri namestitvi ces da ni pravi hardware za gonilnik.

Kaj storiti? Ali je VGA controller del maticne plosce ali graficne, ker niti ne vem katera graficna je v racunalniku.

Maticna: AM2NF6G-VSTA (AssRock)

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 6:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moral se boš najprej prepričat katero grafično uporabljaš. Odpri ga in poglej.
a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.30
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 6:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si poizkusil namestiti ta driver?

NVIDIA VGA driver ver:91.48
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drVrh
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP

Sem odprl računalnik pogledal katera grafična je razvidel z napisa na ventilatorju Sapphire, nato pa še na nekem listku prilepljenem na vezju X1300.

Pa sem šel iskati na internet videl da je to grafična Sapphire Radeon X1300 potegnil gonilnike in jih namestil ter dela.
Hvala vsem za pomoč.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
drVrh
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 9:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No zdaj pa sem v riti!

Sem sformatiral računalnik, v Outlooku sem arhiviral vse, si .pst file shranil na D, formatiral C, sedaj pa sem želel uvoziti pst file v outlook pa mi ne prime sploh.

Noče mi tiste maile stike itd. prenest v nov Outlook. Kaj naj naredim priporočate kakšno orodje za recovery (če se sploh reče) formatiranih filov. Našel in pognal sem dva pa delata zdaj že kar nekaj časa, bomo vidli.

1. ParetoLogic - data recovery
2. EASEUS data recovery

pognana sta oba, bomo vidli, priporočate kaj boljšega?

Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa outlook javi?
drVrh
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V Outlooku, izberem Datoteka- Uvoz in Izvoz ter grem po tistih postopkih za uvoz pst datoteke ko končam se rezultat ne vidi nikjer.
Nazaj na vrh
halex
Član
Član

Pridružen-a: Pon 20 Dec 2010 9:57
Aktiv.: 0.09
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 22, 2011 12:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

namesto z outlook-om poskusi narediti uvoz z outlook expresom.
lp
@lex
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni