www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Noč raziskovalcev 2011 - 23. September

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 20, 2011 10:26 pm    Naslov sporočila: icon_idea Noč raziskovalcev 2011 - 23. September Odgovori s citatom

Vsi skupaj lepo pozdravljeni,

v petek 23. Septembra bo potekal že znan panevropski dogodek Noč raziskovalcev 2011. Dogodek bo potekal v štirih mestih v Ljubljani, Novem mestu, Novi Gorici in med drugim v Mariboru na sedmih prizoriščih.

Na enem izmed prizorišč (EUROPARK) se bo predstavila tudi naša šola Srednja elektro-računalniška šola Maribor (SERŠ MB). Vsi vljudno vabljeni, prav tako tudi na ostala prizorišča in mesta.

Lep pozdrav!

mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 25, 2011 7:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem bil na noči raziskovalcev (sam sem tudi bil "raziskovalec", 2 štanta naprej od vas (na FERI)).
Moram rečti, da sem presenečen nad vami - ste zelo lepo imeli stvari pripravljene in predstavljene. Po mojem mnenju še boljše od naših.
Kar tako naprej.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mikegolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2011 0:21
Aktiv.: 0.09
Kraj: sp.ščavnica

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 04, 2011 12:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Škoda,da takrat nisem imel časa.Skoraj četrt stoletja je minilo,ko sem še sam
obiskoval SERŠ in bi lahko primerjal naše projekte z vašimi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni