www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem Udine

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
cerovac_i
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34
Aktiv.: 3.03
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 2:58 pm    Naslov sporočila:  Sejem Udine Odgovori s citatom

Sejem elektronike in radioamaterjev v Udinah bo 5.-6. novembra 2011
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bomo šli pogledat. Saj ni daleč.
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.71
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 10:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A je v stilu Pordenone? Ce je, bom sel tudi jaz pogledat. Saj se mi vlece ta cas do Pordenona... Smile

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.14
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 03, 2011 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kdaj bo pa pordenone? teden prej?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 03, 2011 1:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim da, teden kasneje. Think
Nisem 100%, naj me kdo popravi.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Davorin
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Okt 2006 16:28
Aktiv.: 0.57

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 05, 2011 12:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pordenone: 19. in 20. novembere.
http://www.radioamatore2.it/
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 01, 2011 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo še letak za popust
kornjace
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Sep 2011 23:26
Aktiv.: 2.51
Kraj: Goriška Brda

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 01, 2011 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kaj ta letak si ga lahko sprintamo in mamo popust?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 01, 2011 8:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In če ga še pokažeš na vstopnini bo že držalo!
cerovac_i
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2011 2:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jutri zjutraj (sobota) potujem z avtom v Udine na sejem.

Nazadnje urejal/a cerovac_i Sob Nov 05, 2011 5:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2011 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

cerovac_i

Če boš jutri na sejmu, te prosim, da zvečer, ko prideš domov podaš kakšno sporočilo v smislu, če je vredno avto prižgati za na to pot. Jaz bi šel v nedeljo, pa mi vsaka inf. koristi pri odločitvi!

Lp, 5er

cerovac_i
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2011 5:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pravkar sem se vrnil iz sejma. V dveh halah (št. 5 in 6) se najde dosti zanimivega materiala za vsak okus za nas elektronike. Pred mnogimi leti sem enkrat obiskal ta sejem. Danes sem imel občutek da se od takrat ni dosti spremenilo. Vse je potekalo v istih pristorih in število razstavljavcev je bilo približno enako.
Takrat se mi je sejem zdel majhen v primerjavi s Pordenonom, sedaj sem pa prišel do zaključka da je to ravno dovolj. Dobi se dosti pravih stvari, ropota (hrupa) in ropotije je precej manj. Vse skupaj je bolj intimno in mirno. Tudi gneče je manj, zato si vsak lahko v miru ogleda vse tisto kar ga zanima in povpraša prodajalce za dodatne informacije. Brezplačno parkirišče je v neposredni bližini glavnega vhoda.
Priporočam ogled zlasti tistim ki tega sejma še nikoli niso obiskali, vsaj informativno. Videm (Udine) niti ni tako daleč.
Najbolj vredna stvar ki sem jo kupil so tokovne klešče visoke ločljivosti za enosmerni in izmenični tok (90€). Instrument lahko meri tokove "samo" do 80A Question , zato pa kaže do 1mA natančno! Kupil sem tudi ločilni omrežni transformator 1:1 moči okrog 50VA, stikalni računalniški napajalnik ki deluje brez ventilatorja (+5V/9,6A; +12V/9,2A; max. 180W), elkote za 450V raznih vrednosti za popravilo starih radiev na elektronke in še razne malenkosti ki mi bodo nekega dne (morda) prišle prav.

Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2011 9:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa sem bil letos drugič in moram reči, da sem kar malo razočaran, vsaj v primerjavi z lanskim letom. Lansko leto je bila prva hala kar konkretno založena z elektro materialnom, letos je bilo pa bolj tako. V drugi hali ni bilo kakšnih bistvenih spremebm v primerjavi z lani - večinoma krama, vendar je vse skupaj dokaj pregledno (štanti se ne podvajajo).

Moram pa reči, da sem v sosednjem nakupovalnem centru zapravil več za špecerijo kot pa na sejmu. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.29
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 08, 2011 11:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bil sem v nedeljo na sejmu. Sem zadovoljen z sejmom (ponudbo) in menim da bi lahko bila boljša, če...

Ocenil sem da je ponudba še prevelika, kako je malo kupcev bilo okrog trgovca ki je prodajal v drugi hali na vogalu "mikrovalovno" tehniko.

Tam sem našel samo Matjaža S53MV ki je nekaj resno gledal in kupoval, ter sem tudi sam nakupil nekaj "dobre" robe za malo cekinov.

Seveda, če si se potrudil in malo poiskal si lahko našel marsikaj in zapravil več kot si planiral.
Posebe če veš kaj iščeš!

Pa tudi pri enem drugem trgovcu ni bilo "navala" ki je prodajal marsikaj poceni, naj navedem samo displeje ( kot primer!) 2 X 16 z osvetlitvijo 5 kosov za 10 €.

Naj omenim da so displeji popolnoma novi.

Računalniške krame pa je bilo več kot dovolj...
Cena kot primer: DDR2 512 MB 667Mhz, dve ploščice, 3€, HD Sata 80G testiran, 12€.

73 Josip
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 08, 2011 3:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s54jp je napisal/a:

Pa tudi pri enem drugem trgovcu ni bilo "navala" ki je prodajal marsikaj poceni, naj navedem samo displeje ( kot primer!) 2 X 16 z osvetlitvijo 5 kosov za 10 €.

Naj omenim da so displeji popolnoma novi.

Ta isti je bil verjetno lani v Pordenonah, kjer sem kupil tudi sam za 5 LCDjev.
Upam da bo letos tudi dol. Angel

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni