|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
iggy Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38 Prispevkov: 247 Aktiv.: 1.04 Kraj: LJ/ng
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 12:44 am Naslov sporočila: Reklama za Opel na TV |
|
|
Ok. Nekomu moram povedat, da sem že popolnoma sit takih butastih reklam. Gre za OPEL (neki enoprostorec) in reklama je eno samo cviljenje frocov z nekimi brezveznimi podapisi. Že tako moram poslušati tiste kurčeve Pampersove reklame ampak tam vsaj vem, da se verjetno ne da narediti kaj bistveno boljšega. Ampak ta od Opla?! Pa kaj so butci? A naslednjič se bojo usrali v dizla in ga poskusili prodat hipijem ob spremljavi ptičjega žvrgolenja ?! A nebi bilo lepo linčat kašnega reklamarja? Tisto "zobozdravnico" a? Ne sprenevedajte se. Vem, da vam vsake toliko dvigne pritisk. _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 12:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Ti bom odgovoril v stilu Silva Terška.
A imaš ti delujoč daljinski upravljalec ? Pač zamenjaj program.
Ali pa še bolje, namesto da buljiš v televizijo in se razburjaš zaradi debilnih reklam, v delavnico, pa vzemi spajkalnik v roke !
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38 Prispevkov: 247 Aktiv.: 1.04 Kraj: LJ/ng
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 1:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko menjam kanal ampak so iste reklame skoraj istočasno. TV mi je kot background. In tista 3 kanala ki jih lovim so pač kar so. Dejstvo pa je, da so reklame postale nekako čestvene - pošteno povedano eno samo cviljenje. Da so reklame za kar nekaj decibelov glasnejše od ostalega programa mi vsake toliko zakuri kakšen živec. Menim, da bi to moralo biti zakonsko urejeno. Vsekakor pa drži, da so ljudje, ki delajo take reklame eni veliki butci, tisti ki jih najamejo pa še večji. Ostali, ki jih toleriramo konec koncev tudi, se strinjam. Ampak tista reklama je takoooo zeloooo butasta...
EDIT: popravil en kup slovničnih in stilskih napak! Sej komaj verjamem, da sem lahko takšen post napisal!  _________________ LP
Iggy
Nazadnje urejal/a iggy Tor Mar 28, 2006 4:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 2:26 am Naslov sporočila: |
|
|
@iggy, vidiš da so dosegli svoj namen in avtorji le niso tako butasti ... o tem avtu sedaj zastonj govorimo na forumu ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 7:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Sam izdelke, ki jih preveč besno reklamirajo enostavno ignoriram. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 8:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Strinjam se z Iztokom tista reklama je tudi v pri tebi dosegla svoj namen, če prav v negativnem smislu. Osebno je še nisem videl. Verijetno zato, ker nisem dosti za TV-jem. Med oglasi je po navadi čas, da lahko kaj postoriš... pripraviš sendvič, pijačo... Če govorimo o najbolj zoperni reklami, pri kateri vedno premaknem kanal je to vsaj zame Lorela z "njenim" Dormeom... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cici Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 7:42 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.23 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 9:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Televizijo, ki bi avtomatsko zamenjala program, ko se začnejo reklame pa nihče ne prodaja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 10:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Ko se začnejo reklame, takoj začnem mučit daljinec in preklapljam sem in tja
reklam enostavno ne prenašam.
Drugače pa, kot pravi Silvo, med reklamami greš na wc, popiješ kozarec (po želji ) kaj poješ ... karkoli... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 10:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni se zdi pa hecna ideja za reklamo - nihce se ni naredil cesa podobnega (najblizje temu so bile tiste tuje reklame, kjer so ovce ali psi "prepevali"). Avta tako ali tako ne bi kupil na podlagi reklame, ampak osebnih preferenc, tehnikalij, testov in ogleda.
Ko smo ze ravno pri reklamah za avte - enako hecna se mi zdi tista Citroenova (?), kjer vse stvari lahko spremenijao ("obrnejo") tako, da se zarotirajo (od budilke do hise in avta) ... ne gre za to, da bi sploh dojel za kateri avto gre (znamko se opazim, modela pa ne), tako da je reklama sicer zgresena, je pa zabavna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70790.08
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 10:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Oh, tudi discovery reklame so nadležne. ....Mario Calderara ultima pilota.... nadležno že skoraj na nivoju brefa , opla , govorečih zobnih krtačk in podobnega. Pa še v nekakšni latovščini govorijo (romunsko)
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70790.09
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 11:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 1:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tistim ki jih motijo reklame predlagam gledališče.
Včeraj sem bil tam po zelo dolgem času zaradi "službeno-družinskih dolžnosti" ... v predstavi, ki je trajala dobri dve uri, sem reklame zelo pogrešal. Če ne zaradi drugega, predvsem zaradi dveurnega nepremičnega sedenja na majhnem in trdem stolu ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Proteus Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03 Prispevkov: 1943 Aktiv.: 8.20
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sodobna tehnika omogoča elegantno eliminacijo reklam
Jaz večino programa gledam preko DVD rekorderja z vgrajenim diskom. Začneš gledati pol ure kasneje, ko pridejo reklame jih enostavno prevrtiš. Imaš tudi funkcijo, ki jih sama skensla in ne posname na disk.
Pa zato imamo tehniko, da jo uporabljamo nam v prid  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cici Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 7:42 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.23 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ma to je že prekomplicirano za povprečnega uporabnika. Lahko bi že take televizije prodajal, da preklopijo na drug program če je reklama. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni