|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
iggy Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38 Prispevkov: 247 Aktiv.: 1.04 Kraj: LJ/ng
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem večkrat razmišljal, da bi naredil eno vezje, ki "zazna" reklamo in pošlje na sliko nekaj drugega (recimo kakšno pikro o tej reklami!). Ideja je bila, da bi imel na web-u bazo kjer bi si uporabniki zastonj pobirali podatke o novih reklamah (v stilu widows update) in jih nalagali v modul. Ampak zaenkrat je to samo ideja. Bi se pa gotovo našel trg in gotovo bi se komu zameril  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.80 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dovolj bi bilo, če bi zaznalo logotip postaje, ki oddaja. V večini primerov v času reklame na ekranu ni logotipa. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
jur je napisal/a: |
Oh, tudi discovery reklame so nadležne. ....Mario Calderara ultima pilota.... nadležno že skoraj na nivoju brefa , opla , govorečih zobnih krtačk in podobnega. Pa še v nekakšni latovščini govorijo (romunsko)
Jur |
Jur, veš kaj ti povem? I am a brain builder, I build artificial brains... Hugo Degaris  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
V večini primerov v času reklame na ekranu ni logotipa. |
Hmmm, resno? Nisem bil pozoren na to... Bom pač res preveril. A ideja pa se ti zdi dobra? _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.66 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hugo Degaris (degeneris)
Elektor je imel tako vezje (advertisement eliminator). En procesor nadzoruje vogal slike in gleda, če je v njem fiksna slika (logo). Če slika ni fiksna, pomeni da so reklame in preklopi)....
Ampak kako naj vezje ugotovi, da gre za špansko/mehiško/portugalsko limonado[vstavi tukaj smiley za bruhanje]??? Que pasa, Miguel, cabron??
Jur
Nazadnje urejal/a jur Tor Mar 28, 2006 4:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Tistim ki jih motijo reklame predlagam gledališče.
|
Hja, jaz hodim v gledališče in v opero. V gledališču že še, ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci, ki me je zaradi tega zelo grdo gledala. Pa ko sem spravil pol riti v stol se je ta malo preklal. Potem pa sem s kolenom skoraj izruval sprednjo vrsto. Druga polovica riti in ena noga pa sta bili kot sem že omenil na sosedi Pa še razjezil sem jo, ko sem ji poturil nek flayer v stilu:"...da ne boš rekla, da ti nič ne dam..."  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.66 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
iggy je napisal/a: |
... ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci... |
Hej, v tako opero bi šel tudi jaz.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
jur je napisal/a: |
Ampak kako naj vezje ugotovi, da gre za špansko/mehiško/portugalsko limonado[vstavi tukaj smiley za bruhanje]??? Que pasa, Miguel, cabron??
Jur |
Ne vem, ampak, če boš naredil kaj takega, ti bo vojska dala ogromno denarja.
Edit: Tista punca pa je bla neka zafnana lezba. In njena punca je bila 2x boljša od mene. Pa res ni tako slabo v operi.  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
iggy je napisal/a: |
Tistim ki jih motijo reklame predlagam gledališče.
|
Hja, jaz hodim v gledališče in v opero. V gledališču že še, ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci, ki me je zaradi tega zelo grdo gledala. Pa ko sem spravil pol riti v stol se je ta malo preklal. Potem pa sem s kolenom skoraj izruval sprednjo vrsto. Druga polovica riti in ena noga pa sta bili kot sem že omenil na sosedi Pa še razjezil sem jo, ko sem ji poturil nek flayer v stilu:"...da ne boš rekla, da ti nič ne dam..."  |
Ti si mogoče že lahko tako "telovadil" ... če bi jaz počel to s svojima dvema metroma in 100kg bi kakšno gledalko najmanj polomil če že ne zadušil ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Tor Mar 28, 2006 6:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti si mogoče že lahko tako "telovadil" ... če bi jaz počel to s svojima dvema metroma in 100kg bi kakšno gledalko najmanj polomil če že ne zadušil ...  |
185/110 (TDI)  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni