www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Reklama za Opel na TV
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
iggy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38
Aktiv.: 1.04
Kraj: LJ/ng

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem večkrat razmišljal, da bi naredil eno vezje, ki "zazna" reklamo in pošlje na sliko nekaj drugega (recimo kakšno pikro o tej reklami!). Ideja je bila, da bi imel na web-u bazo kjer bi si uporabniki zastonj pobirali podatke o novih reklamah (v stilu widows update) in jih nalagali v modul. Ampak zaenkrat je to samo ideja. Bi se pa gotovo našel trg in gotovo bi se komu zameril Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dovolj bi bilo, če bi zaznalo logotip postaje, ki oddaja. V večini primerov v času reklame na ekranu ni logotipa.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:
Oh, tudi discovery reklame so nadležne. ....Mario Calderara :bonk: ultima pilota.... nadležno že skoraj na nivoju brefa , opla , govorečih zobnih krtačk in podobnega. Pa še v nekakšni latovščini govorijo (romunsko)

Jur

Jur, veš kaj ti povem? I am a brain builder, I build artificial brains... Hugo Degaris Mad

Iggy
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
V večini primerov v času reklame na ekranu ni logotipa.

Hmmm, resno? Nisem bil pozoren na to... Bom pač res preveril. A ideja pa se ti zdi dobra?

Iggy
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.66
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hugo Degaris (degeneris) :blowie:

Elektor je imel tako vezje (advertisement eliminator). En procesor nadzoruje vogal slike in gleda, če je v njem fiksna slika (logo). Če slika ni fiksna, pomeni da so reklame in preklopi)....

Ampak kako naj vezje ugotovi, da gre za špansko/mehiško/portugalsko limonado[vstavi tukaj smiley za bruhanje]??? Que pasa, Miguel, cabron??

Jur

Nazadnje urejal/a jur Tor Mar 28, 2006 4:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Tistim ki jih motijo reklame predlagam gledališče.

Hja, jaz hodim v gledališče in v opero. V gledališču že še, ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci, ki me je zaradi tega zelo grdo gledala. Pa ko sem spravil pol riti v stol se je ta malo preklal. Potem pa sem s kolenom skoraj izruval sprednjo vrsto. Druga polovica riti in ena noga pa sta bili kot sem že omenil na sosedi Laughing Pa še razjezil sem jo, ko sem ji poturil nek flayer v stilu:"...da ne boš rekla, da ti nič ne dam..." Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.66
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

iggy je napisal/a:
... ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci...

Hej, v tako opero bi šel tudi jaz.

Jur
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 4:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:

Ampak kako naj vezje ugotovi, da gre za špansko/mehiško/portugalsko limonado[vstavi tukaj smiley za bruhanje]??? Que pasa, Miguel, cabron??

Jur

Ne vem, ampak, če boš naredil kaj takega, ti bo vojska dala ogromno denarja. Laughing

Edit: Tista punca pa je bla neka zafnana lezba. In njena punca je bila 2x boljša od mene. Pa res ni tako slabo v operi. Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.95
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 5:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

iggy je napisal/a:
Iztok je napisal/a:
Tistim ki jih motijo reklame predlagam gledališče.

Hja, jaz hodim v gledališče in v opero. V gledališču že še, ampak v operi pa sem zadnjič sedel na neki punci, ki me je zaradi tega zelo grdo gledala. Pa ko sem spravil pol riti v stol se je ta malo preklal. Potem pa sem s kolenom skoraj izruval sprednjo vrsto. Druga polovica riti in ena noga pa sta bili kot sem že omenil na sosedi Laughing Pa še razjezil sem jo, ko sem ji poturil nek flayer v stilu:"...da ne boš rekla, da ti nič ne dam..." Very Happy

Ti si mogoče že lahko tako "telovadil" ... če bi jaz počel to s svojima dvema metroma in 100kg bi kakšno gledalko najmanj polomil če že ne zadušil ... Laughing
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 28, 2006 6:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Ti si mogoče že lahko tako "telovadil" ... če bi jaz počel to s svojima dvema metroma in 100kg bi kakšno gledalko najmanj polomil če že ne zadušil ... Laughing

185/110 (TDI) Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni