www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Baterijski vijačnik BLACK&DECKER

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
JanezM
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2010 21:31
Aktiv.: 0.55
Kraj: Ivančna

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 7:46 pm    Naslov sporočila:  Baterijski vijačnik BLACK&DECKER Odgovori s citatom

Pozdrav!
Iz mojega baterijskega vijačnika black&decker CD14C se je pokadilo, drugače je skoraj nerabljen, mogoče sem z njim privil le kakšnih 500 vijakov, je pa star cca 5 let. Skoraj da ga nisem rabil, sedaj pa ko sem malo delal z njim se je pokadilo z njega. Zanimivo pa je da sem naslednji dan z njim še vedno lahko delal...zgleda da se je malo ohladil in še vedno deluje samo predvidevam da bi se prej ko slej z njega ponovno pokadilo če bi kej več delal z njim....tako da mi ni čisto jasno kaj se je kurilo v njem.
Ker je drugače kot nov razmišljam o popravilu. Notri ima motorček LESHI MOTOR 550 PM 60914 14,4 V 050917/A.
Zanima me kje bi se dalo kupiti takšen motorček in koliko približno stane. Zamenjava motorčka je pa preprosta kot vidim. Menite da se popravilo splača?
Ja se pa sprašujem kako to da se je vijačnik kar skuril, čisto pri normalni uporabi,...smola ker ga nisem prej nič uporabljal ko je bil še pod garancijo.
Hvala vsem za odgovore.
Janez
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martinopresnik
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2010 14:42
Aktiv.: 1.19
Kraj: Šentrupert nad laškim

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 8:59 pm    Naslov sporočila:  Re: Baterijski vijačnik BLACK&DECKER Odgovori s citatom

JanezM je napisal/a:
Zanimivo pa je da sem naslednji dan z njim še vedno lahko delal

Mogoče kondenz vlage (iz hladnega prostora v topel prostor)?

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.91
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 10:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

imam baterijski vrtalni stroj z glavo za SDS svedre. Priložena je tudi glava za navadne svedre, a brez sklopke in je torej kot vijačnik skoraj neuporabna, razen če imaš zelo dober občutek za to, kdaj spustiti "gas" ali odmakniti vijačni nastavek od vijaka.
Ali se dajo posebej kupiti glave za navadne svedre s sklopko ? V spletnih katalogih za Black & Decker in Makito jih nisem našel.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni