|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cerovac_i Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34 Prispevkov: 559 Aktiv.: 3.02 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pet Okt 28, 2011 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
webmartin je napisal/a: |
Zmagovalec je Bob Pease; sicer že pokojni guru analogne tehnike: |
webmartin je napisal/a: |
Malo pred njim je umrl še en analogni guru; Jim Williams...
Njegova miza je tudi precej polna... |
Če so tudi naše delovne mize tako razmetane, to še ne pomeni da smo vsi - geniji!  _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14 Prispevkov: 755 Aktiv.: 3.18
|
Objavljeno: Ned Okt 30, 2011 7:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala bogu za tale post. Da ga lahko pokažem za referenco in dokaz, kar že cel ves čas razlagam: da to ni fora mene, ampak, da tako pač je. Vsi imamo razmetano
Če bi lahko nekdo napisal post, kjer je slikanih še za ene 150 kg ostale "šare", ki je nujna v delovni sobi, bi bil pa še bolj vesel, da lahko pokažem moji  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Ned Okt 30, 2011 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem že par vezij skuril, ko sem odložil vezje na mizo in je kakšen kos kovine (orodje, žica, ostanek nogice od upora,...) spodaj napravil kratek stik. No, tudi fazo sem že dobil v vezje na tak način.
Zato že dalj časa uporabljam plastičen pladenj, da gor položim vezje, preden priklopim napajanje .
Pladenj pa je včasih višje, včasih nižje, odvisno od količine ropotije pod njim .  _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.98 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
...sem nekoč videl serviserja, ki je stoje "šraufal" računalnike na vrtljivem stolu, ker je imel mizo vso zabasano. |
Če je to "letelo" (morda tudi) name, priznam, da vse napisano drži. Razen nekaj malenkosti.
Prvič: sploh nisem serviser, v to so me potunkali na že znan način (znanec prijateljevega prijatelja omeni "a tisti pa šraufa računalnik...")
Drugič: stol ni vrtljiv, ampak navaden
Tretjič: ne vem, po čem bi se sploh lahko sklepalo, da je pod kupom šare tudi miza...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dyfan Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54 Prispevkov: 652 Aktiv.: 2.95
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
He he, nisi bil ti.
To sem doživel v moji okolici in to že nekaj časa nazaj.
Ampak zgleda, da se podobno dogaja "vedno in povsod"  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.88 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super..videti je da je normalno urejeno da je taktično urejeno..Če je preveč pospravljeno je samo eno. Nedelavnost, hi. Meni spajkalnik in izvijač nič ne koristi v predalih. Še kadar po delu pospravim. Je kmal že nekaj drugega na mizi. Potem spet letijo različni izvijači,klešče,žičke itd okol. Vglavnem pospravljam a vedn je razmetano. Nekako taktično urejeno da se takoj vse kar rabiš dobi. He npr. Čeprav se sam nase kdaj jezim. Ko ičem nekaj trenutkov ščipalke pa so pred nosom. Če se dela se dela. Nimamo kaj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 4:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Baje je Einstein izjavil nekaj v tem smislu: "idioti potrebujejo red, geniji pa nadzirajo kaos"
Jaz mu verjamem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni