|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
igor_k Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44 Prispevkov: 1011 Aktiv.: 4.26 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Tor Okt 18, 2011 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisto z motorjem in vetrnico se mi vseeno zdi daleč najboljše, uporabiš pa lahko mali motorček.
Jaz imam mali zalogovnik, ki se mi preko polža polni iz večjega, s tem senzorjem lahko zadevo popolnoma avtomatiziram. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Okt 19, 2011 11:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi mi imamo 10x15kg zalogovnik in ne boš verjel, da se v treh letih še ni zgodilo, da bi bil čisto prazen. Samodejna zaustavitev pa je seveda pri zalogovniku s polžem po celi višini pametna. Če pa imaš polža spodaj, pa je to za moje pojme bedarija. Sicer pa polž ponavadi grabi samo pri dnu. Zavedaj pa se, da boš v primeru predelav izgubil garancijo. In, da te ne bo potem zaradi tvoje dogradnje zeblo, ker ne boš hotel plačati po mojih izkušnjah visoke cene servisa. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi-dva Član

Pridružen-a: Pon 17 Okt 2011 9:57 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.07 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Okt 19, 2011 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Tudi mi imamo 10x15kg zalogovnik in ne boš verjel, da se v treh letih še ni zgodilo, da bi bil čisto prazen. Samodejna zaustavitev pa je seveda pri zalogovniku s polžem po celi višini pametna. Če pa imaš polža spodaj, pa je to za moje pojme bedarija. Sicer pa polž ponavadi grabi samo pri dnu. Zavedaj pa se, da boš v primeru predelav izgubil garancijo. In, da te ne bo potem zaradi tvoje dogradnje zeblo, ker ne boš hotel plačati po mojih izkušnjah visoke cene servisa. |
Očitno bolj pridno in redno gledaš nivo. Sam ne hodim v kurilnico, če ni neke potrebe. Garancija mi je ravno potekla . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igor_k Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44 Prispevkov: 1011 Aktiv.: 4.26 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sre Okt 19, 2011 2:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Garancije že dolgo ni več, pa tudi firme ni več, torej servisiram kar sam . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Okt 19, 2011 4:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa kar izdelaj.
Sicer pa deli, ko gre peč iz garancije pridejo pregrešno dragi. Pri nas naprimer peleti gorijo v okrogli litoželezni posodi, ki seveda ni večna. Ampak servis noče prodati posode, ker jo mora menda montirat strokovnjak, pa čeprav je samo položena v peč.
Izven garancije, nam je sredi zime crknila elektronika na peči. 24h servis sploh ni imel elektronike v skladišču in je z neko rabljeno elektroniko prišel šele čez kakšnih 6h. Hvala bogu, da sem potem na obstoječi elektroniki našel napako in so računali le pot in poseg. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi-dva Član

Pridružen-a: Pon 17 Okt 2011 9:57 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.07 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2011 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na koncu sem se odločil za žrepkovo idejo in izvedbo s pomočjo fotocelic. Stvar DELUJE. Malo sem testiral in vedno mi je pravočasno lepo javilo, da peletov zmanjkuje. Tudi fotocelice se na navpični steni ne prašijo. Izgleda, da je zadeva uspešno zaključena. HVALA vsem ostalim za predloge in ideje, posebej pa seveda žrepku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni