|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomar Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.25 Kraj: okolica Ptuja
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 7:39 pm Naslov sporočila: Iščem namizno svetilko |
|
|
Iščem namizno svetilko katero bi namontiral na steno in se bi jo dalo izvečt kot je narisano na sliki. Iskal sem po trgovinah in ne najdem.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
50.82 KB |
Pogledana: |
0 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.21 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Te luči (včasih še s pantom, da si jo lahko obračal levo desno), so se uporabljale v delavnicah in na nekaterih obdelovalnih strojih. Mogoče bi tudi v tej smeri moral iskati. Kako se imenujejo pa žal ne vem.
Sicer taka izvedba nikakor ni nova, obstaja vsaj 50 let, če ne več, sem imel eno, samo je pred leti šla na Dinos, ko se je polomil škarjast mehanizem.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ac/dc Član

Pridružen-a: Pon 21 Dec 2009 10:44 Prispevkov: 193 Aktiv.: 1.02 Kraj: Lj-okolica
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 9:20 pm Naslov sporočila: Re: Iščem namizno svetilko |
|
|
pomar je napisal/a: |
Iščem namizno svetilko katero bi namontiral na steno in se bi jo dalo izvečt kot je narisano na sliki. Iskal sem po trgovinah in ne najdem. |
Framat Kamnik:
http://www.framat.si/
Tam sem dobil dve taki, pred mesecem dni.
Mislim da je cena okrog 40€...
Pokliči in povprašaj.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sandi40 Član

Pridružen-a: Sob 26 Nov 2011 10:09 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.10 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
to je pantografska svetilka
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni