|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 9:07 pm Naslov sporočila: Monitor 913N Samsung "not optimun resolution 1280-1044 |
|
|
Nečak mi je prinesel na popravilo zgoraj omenjen monitor. Pregledal sem elektrolite - preventivno pospajkal vizuelno slabe lote. Pri brskanju po spletu sem ugotovil, da gre za kar pogosto napako, a nikjer nisem našel rešitve. Izgleda kot ta posnetek na Youtube.
Napiše tudi sporočilo, da monitor ni priključen. Sicer ne dela nobena tipka razen prve tipke, ki napiše "Test OK", če jo stisneš ter ter tipke za izklop. Domnevam, da je narobe nekaj okrog procesorskega dela. Ima kdo izkušnje ali servisna navodila? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 10:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za povezavo. Za tisto temo nisem vedel. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni