|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 3:21 pm Naslov sporočila: Chrome bližnjica Elektronik.si |
|
|
Lep pozdrav,
za Google Chrome sem spisal bližnjico za naš forum ki se doda v brskalnik pod zavihek (razdelek) Google aplikacije (Google Apps), sedaj pri meni računalniku to dela normalno, kot lahko vidite na spodnji sliki:
Sedaj pa bi rad naredil še to aplikacijo dostopno preko ChromeWebStore pa Google želi od mene potrdilo o lastništvu kako se to naredi je potreben nek Html ki je isti na Googlovem serverju in na našem.
Napiše mi to:
Ta gostujoči spletni program ima enega ali več URL-jev programa, ki jih razvijalec nima v lasti.
In ko začnem slediti njihovim navodilom pridem do tega:
Navodila:
1. Prenesite to datoteko za preverjanje v obliki HTML. [google4310317ecb4ed5de.html]
2. Prenesite datoteko na mesto http://www.elektronik.si/
3. Potrdite uspešen prenos, tako da z brskalnikom obiščete http://www.elektronik.si/google4310317ecb4ed5de.html .
4. Kliknite »Preveri« spodaj.
Če želite ostati preverjeni, ne odstranite datoteke HTML, tudi potem, ko opravite preverjanje.
Bi bilo mogoče da se doda ta datoteka na server ali je verifikacija mogoča še kako drugače?
Sem pa potegnil dol njihovo Googlovo verifikacijsko datoteko, v HTML obliki je zapisano slednje:
Koda: |
google-site-verification: google4310317ecb4ed5de.html |
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni