|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RJ Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 12:37 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: dobova
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 12:47 pm Naslov sporočila: POKLICNA MATURA |
|
|
Začel se je zimski rok poklicne mature 2011. Zanima me predvsem USTNI DEL, ki se začne 13. februarja.
Bi lahko kdo posredoval vprašanja na ustnem delu: SLOVENŠČINA, MATEMATIKA....
Prosim tiste, ki opravljate in ste opravljali maturo, če se seveda vprašanj še spomnite,... hvala za pomoč..
[/b] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 12:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za SLO si kupi knjigo (zelene barve, naslova pa ne vem) je noter zajeta komplet snov, kar se tice knjizevnosti!
Na ustnem delu je predvsem knjizevnost, poznati moras vsa besedila, ki so bila obravnavana pri pouku v 4ih letih (kaksnih 30).
Pri matematiki sem jaz moral opisat trikotnik in se nekaj razlozit (se ne spomnim vec)  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RJ Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 12:37 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: dobova
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uuuuu točno, knjižnica!
Vseeno pa me zanimajo vprašanja, saj se tako lahko testiraš in bolje pripraviš...
Hvala za odgovor ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.57 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brez skrbi, imeli boste tudi poskusno maturo na katero se boste posebej pripravljali. Tam bos izvedel ogromno informacij glede potencialnih vprasanj. Med drugim tudi v kateri literaturi jih najdes - vsaj priblizke tistim ki bodo na "tazaresni" maturi.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.64 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 6:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je vse odvisno od šole do šole. Mi za SLO nismo vedeli niti enega ustnega vprašanja. Sicer pa sem večino tistih jajc pozabil v roku petih minut po zelo uspešno ali uspešno opravljenem izpitu. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni