|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
badinika Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 19:05 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:06 pm Naslov sporočila: Vaše mnenje glede slovenskega hi-tech produkta |
|
|
Živjo.
Prosil bi vas, če raziskavi za diplomo o slovenskem hi-tech produktu namenite 3 minutke in izpolnite anketo 15 vprašanj - www.mojaaanketa.si/anketa/214256209/.
Najlepša hvala.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Reseno!  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri 9. vprašanju bi moral zagotoviti odgovor- ničesar od naštetega, saj nas je najbrž veliko takih, ki bi za naročanje uporabili tehnološko napredno stvar, a le za naročanje! Kam gre ta družba, če bomo na prijateljski večerji buljili za isto mizo vsak v svoj ekran? A bodo ljudje za isto mizo chatali med seboj???
Prikriti marketing štrli iza vsakega ogla in to je še en del le tega.
Nisem pa nikjer v anketi zasledil kakega high-tech produkta!!! _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
badinika Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 19:05 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri 9. vprašanju se lahko pusti prazno, v primeru, da vam nič ne ustreza.
Žalostno, da ljudje skozi take oči vidijo slovensko znanje in sodijo na podlagi slike...
Dlančnik je na vsaki mizi eden, ni namenjen "buljenju" in je primarno za naročanje.
Hvala za rešeno anketo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
reseno.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
badinika je napisal/a: |
Pri 9. vprašanju se lahko pusti prazno, v primeru, da vam nič ne ustreza.
Žalostno, da ljudje skozi take oči vidijo slovensko znanje in sodijo na podlagi slike...
Dlančnik je na vsaki mizi eden, ni namenjen "buljenju" in je primarno za naročanje.
Hvala za rešeno anketo. |
Ne morem pustiti prazno, če sem se v zgornjem 8. vprašanju odločil za naročanje z "high-tech" napravo. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se mi zdi da ponekod že uporabljajo podoben pristop, predvsem v pivnicah, s tem da ima natakar tak dlančnik, ki komunicira s glavno blagajno katera izvrže račun. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odgovoril bom tukaj, ker glede na to, kako je sestavljena anketa, bi moji odovori ne dali pravega rezutata.
- starost 45+
- uporaba pametnega telefona - ne (telefon je zame sredstvo za telefoniranje. Uporabljam najbolj običajen telefon)
- za brskanje po spletu uporabljam računalnik oz. tablico. (ena od omenjenih naprav je moj stalni sopotnik v avtomobilu)
- kupujem preko spleta - seveda
- uporaba Monete - ne
- uporaba "moderne tehnologije" v restavracijah, barih, lokalih
Restavracija:
- tja ne sodi ničesar od "moderne" tehnologije. Človek pride tja z namenom, da se v miru naje. Torej klasika:Natakar, jedilni list..... Piskanje razne elektronske krame ne sodi v restavracijo. Prav tako tja ne sodi kak free wifi dostop. Osebno običajno v restavracijo niti ne nesem telefona oz ga izklopim. To pa zaradi lastnega miru ter miru ostalih gostov.
- bari, kafiči (tam kjer se ne streže hrana)
Človek tja zahaja z namenom druženaja, kake debate... Ok tam me ne bi niti motil dlančnik za naročilo. Prav tako me ne bi motila raba raba "pametnih naprav" , ki bi jih uporabljali gostje. Osebno tudi tja ne nosim ničesar. (no morda parkrat je šla z mano tablica)
Slabe izkušnje z natakarji? Se je zgodilo - a sila redko. Tja ne grem več! _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni se pa ne da.
Nič napisano, kar bi motiviralo potencialne izpolnjevalce ankete.
Đefri ? SLO?? Hi-tech??? Bejž no!
Se bo treba pa malce bolj potrudit, muhtežev s FDVja je že tako preveč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem izpolnil. Se pa tudi podpišem pod Silvotov komentar - elektronska jajčka naj olajšajo naročanje in plačilo - kar je že rešeno.
V oštarijo pa se gre zato, da vidiš znane obraze in s kom kakšno rečeš. Vključno z natakarjem. Še vedno ti natakar lahko razloži kaj v zvezi z izbrano jedjo, predlaga pijačo, ki paše zraven po njegovem mnenju in upošteva tudi mnenje stranke - tega ti (od prejšnjega gosta s pivom polita) elektronska jajčka pač ne omogočajo.
Tudi v samopostrežni menzi (kamor redno hodim), ki je najbol, "industrijska" oblika prehranjevanja, je komunikacija s kuharjem in na blagajni še vedno pomembna. Kako pa bi se počutil, če ne bi bilo nobenega človeka nijer, samo nadzorne kamere povsod in na koncu samo avtomat za plačilo ?!
In, se3veda se strinjam tudi z ostalimi komentarji, vključno z MadMax-om.
Kdo si?
Od kod si? Kateri fax?
Naslov diplomske????
Niti besedice o zastavljenem projektu...  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
....
V oštarijo pa se gre zato, da vidiš znane obraze in s kom kakšno rečeš. Vključno z natakarjem. Še vedno ti natakar lahko razloži kaj v zvezi z izbrano jedjo, predlaga pijačo, ki paše zraven po njegovem mnenju in upošteva tudi mnenje stranke ...(od prejšnjega gosta s pivom polita) .... |
Aly, kot bi mi prebral misli...ravno to sem hotel še dodati. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 5.62
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem izpolnil  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
IXA Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 22:20 Prispevkov: 91 Aktiv.: 0.48 Kraj: Bizeljsko
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rešeno.
LP,
Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
MadMax je napisal/a: |
Se bo treba pa malce bolj potrudit, muhtežev s FDVja je že tako preveč. |
Hm...
Tale utegne biti iz FE...
Tole mi diši po telekomunikacijah...
Drugače pa sem proti prekomerni uporabi interneta, kamor spada uporaba v gostilnah.
Ne uporabljam dlančnika oz. podobnih stvari, ker telefon uporabljam za telefoniranje.
Naročeval sem že preko spleta.
Drugače pa še strokovni vidik:
A je ta dlančnik že narejen za masovno proizvodnjo?
Kdo ga je naredil?
Se lahko razpišeš o podrobnostih?
lp _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70786.96
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazadnje urejal/a . Pon Feb 06, 2012 10:11 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni