|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Sre Feb 15, 2012 10:21 pm Naslov sporočila: Garmin nuvi 350 |
|
|
Na garmina sem naložil adriaroute in CN europe 2012.3.
Vse se je naložilo normalno, ko pa grem na iskanje mi naprava najde samo države v Adriaroutu, od CN europe pa ni ne vidi nobene države.
Na garminu tudi ni bilo gmapbmap.img-ja katerega sem naredil z GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe in ga je program normalno naložil na napravo. Ali morda kdo ve zakaj vidi samo karte od Adriarouta, ostalih pa ne? _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Sre Feb 15, 2012 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker Garmin 350 ne podpira šumnikov, moraš naložiti NT verzijo in ne UNICODE. _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Čet Feb 16, 2012 1:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vklopi samo eno karto
Ali Adrio ali Evropo
Če sta vklopljeni obe iskanje ne deluje v redu _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Čet Feb 16, 2012 5:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Elpollo hvala za hiter in strokoven odgovor. Sem naložil samo NT verzijo brez unicode in zadeva že deluje.
To da vklopiš eno ali drugo karto, da se ne motita med seboj pa vem, a vseeno hvala za pomoč.
Problem je bil v tem, da sploh nisi mogel iskati kakšne druge države, razen tistih iz Adriarouta.Morda bo ta odgovor koristil komu drugemu. _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Čet Feb 16, 2012 5:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Me veseli, da funkcionira. Sem imel podoben problem pred kratkim na enakem modelu in sem potreboval kar nekaj časa, da sem ugotovil v čem je problem, saj stic google tega ne ve.  _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni