|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smartgsm Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54 Prispevkov: 364 Aktiv.: 1.54
|
Objavljeno: Pon Maj 08, 2006 7:51 am Naslov sporočila: OHIŠJA- takšna in drugačna |
|
|
Odkar se ukvarjam z elektroniko imam probleme z ohišji.
Zato tukaj odporam temo o ohišjih. Predvsem me zanimajo kakšni UGODNI viri.
Trenutno iščem ohišje velikosti 3x5x2 cm. Na eni strani pride DB 15 konektor, na drugi pa DB9 ali PS. In notri nekaj elektronike. Malo sem gledam v HTE, pa imajo samo neke črne, na poglewd cenene škatlice.
lp
Greg |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.89 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pon Maj 08, 2006 7:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Z ohišji je vedno problem ...
Za DB25/DB9 ohišje lahko povem da sem jih dobil v Conradu, plastično metalizirano.
Za ohišja se splača preveriti pri firmah:
- Plastron
- Mali
- Bopla
Prvi dve firmi sta Slovenski, prva za plastična ohišja (nekatera so identična Bopli), druga za kovinska. Bopla pa je nemška, veliko njihovih produktov dobimo v Conrad-u ali pa RS-u.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smartgsm Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54 Prispevkov: 364 Aktiv.: 1.54
|
Objavljeno: Pon Maj 08, 2006 8:05 am Naslov sporočila: Ohišje |
|
|
No ja rabim ohišje, velikosti 5x3x2 cm.
Te mere sem reku priblizno.
Kaj večjega ni problem.
Pri teh manjših pa je zadeva problematična.
Nikako ne morem najti kaj uporabnega.
lp
Greg |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Maj 08, 2006 8:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Kot je napisal Peter kar veliko izbiro ohišij ima Conrad. (seveda čez mejo) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.71 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Maj 08, 2006 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Co*rad v Ljubljani je praktičen, ker ima vse na policah, tako da pomoč prodajalca ni potrebna. Cene pa so [cenzurirane]. Res pa pri samo eni škatli sto sit dodatka ni veliko.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni