|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Sob Mar 24, 2012 11:25 am Naslov sporočila: Usmernik 0-30V, 1.5A: od kje je shema? |
|
|
Pred, khm, kar nekaj leti (EMŠO, EMŠO..) sem izdelal svoj prvi usmernik. Navil prvi transformator zanj. Se naučil, kako se prav poveže dvopolno stikalo (to je zgodba zase). Usmernik še danes deluje . Nedolgo nazaj sem našel listek, na katerem je risba tiskanega vezja. Načrt sem sicer narisal, na hitro, a mi nekaj ne da miru. Namreč, kot se reče, me "matra firbec", kje sem takrat zadevo izkopal.
Zato se na vas obračam s prošnjo. Zanima me, če kdo prepozna načrt ali morda celo ve, kje je bil objavljen? Sicer ne pričakujem ravno datoteke v pdf obliki, dovolj bi bil že podatek, ali je bil načrt objavljen v reviji TIM, Radioamaterju, Sam-u,...
Za kakršnokoli informacijo ali napotek vam bom hvaležen.
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
46.09 KB |
Pogledana: |
150 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Mar 24, 2012 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole je skoraj zanesljivo s TIM-a. (staro od 25-30 let) To je tudi moj prvi usmernik, ki je še vedno v delavnici. Bom zvečer skušal najti orginal načt.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2012 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Skoraj zanesljivo TIM? To sem iskal. Silvo, prav lepo se zahvaljujem za podatek.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni