|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2012 8:32 am Naslov sporočila: Audi A3 "98 8L montaža daljinskega centralnega zaklepan |
|
|
Zdravo,
želel bi zmontirati daljinsko centralno zaklepanje SPAL AS80. Navadno na ključ je tovarniško vgrajeno. Sedaj pa me zanima, kje je najbolj primeren prostor za montažo in kje bi našel signale za odklep/zaklep, odprta vrata, kontakt, vklop notranje razsvetljave, vklop vseh štirih smernikov,...? _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matej-M Član

Pridružen-a: Čet 14 Maj 2009 18:40 Prispevkov: 87 Aktiv.: 0.44 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2012 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Avtooprema, Dejan Glavač s.p.
Vpraši tukaj... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutkoz Član

Pridružen-a: Sre 20 Apr 2005 16:20 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: krško
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2012 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Centralno zaklepanje že imaš verjetno?
Pod volanom snemi spodni del armature, spodaj imaš vse kar iščeš.
žmigavce imaš pa čisto na levi strani tam ko je skupaj veliko kabelov ampak jih je lahko najti.. Jaz sem v svojga A3 vgradil v cca 30min |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jajo Član

Pridružen-a: Tor 01 Dec 2009 21:45 Prispevkov: 103 Aktiv.: 0.54 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2012 4:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Običajno se to enoto montira v podvolansko konzolo tam kjer je dostop do vseh kablov , ki jih potrebuješ. Žice "signale" pa najboljše, da poiščeš z indikatorjem napetosti "avtoelektričarskim faznbriferjem" tako da pač pikaš v žice. Ob tem si vklopi utripalke, + in - kabel, el.pomik stekel (če imaš komfort opcijo pri avtu)... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 2:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za nasvete, tudi Dejan Glavač mi je bil pripravljen takoj svetovati.
Ko pa zmontiram, pa vam javim točne barve in lokacije. _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni