|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
JELKO neregistriran
Pridružen-a: Pet 16 Mar 2012 23:00 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.57
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 4:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobranka je napisal/a: |
Tako visoko porabo pa sem navedel zaradi zakonskih špic. |
Kaj so pa zakonske špice? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je pa hudičevo drago!
Nekaj podobnega so delali tile otroci! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.70 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 5:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
JELKO je napisal/a: |
Tako visoko porabo pa sem navedel zaradi zakonskih špic. |
Kaj so pa zakonske špice? |
Sicer ne vem kako pravilno poimenujete, ampak recimo vklop zmrzovalne skrinje ali pa katodnega monitorja, ko vidiš luč mežikati.
@Azrael, vem samo občasno imam kakšne pomisleke, ko so mi radiostezisti hodili s škatlami po hiši in naj bi se nahajala na ne preveč ugodni energijski legi (vodni tokovi pa razne točke razporejene kot v mreži). Pač finece in se mi včasih zazdi, da bi bilo bolje spati na seniku vendar tam je fino za prepih „fasat”. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.16 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2012 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Azrael, vem samo občasno imam kakšne pomisleke, ko so mi radiostezisti hodili s škatlami po hiši in naj bi se nahajala na ne preveč ugodni energijski legi (vodni tokovi pa razne točke razporejene kot v mreži). Pač finece in se mi včasih zazdi, da bi bilo bolje spati na seniku vendar tam je fino za prepih „fasat”. |
Si pa korajžen, da te primerke spustiš v bajto. Namreč nekateri teh dobrotnikov imajo zvezo z raznimi "selitvenimi servisi", ki povsem brezplačno in ko ni nobenega doma, običajno za vedno odstranijo stvari, ki preveč sevajo v $ ali € spektru in ti gratis še bajto spremenijo v štalo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.70 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2012 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
To smo delali, ko je bil še gazda živ in pač njega je bilo treba poslušati. Šlo pa se je za sestrino zdravlje, kjer je imela hemangion in kasneje so ji ugotovili, da ima epilepsijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni