|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 20, 2012 9:16 pm Naslov sporočila: Poceni - tudi elektronskai pol izdelki in še kaj |
|
|
Če koga zanima in če že ne veste. TUKAJ sem naročil Digital Voltmeter Panel DC 0V To 99V za 2,5$ po kosu oziroma 24,99$ za 10kosov.
Link NI affiliate in je zgolj informativne narave!!!
Prvo pošiljko sem dobil v 14 dneh poslali pa so jo takoj naslednji dan.
LB Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
arksi Član

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 10:19 Prispevkov: 748 Aktiv.: 3.66 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: Sob Apr 21, 2012 1:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tej spletni strani sem že tudi sam naročil nekaj elektronskih kosov. Tudi meni so prvo pošiljko poslali v dveh tednih. No, ostala naročila so potem prihajala tako kot običajno z zamikom treh tednov ali enega meseca. Do sedaj vsa naročila brezhibna in vsa vezja v delujočem stanju.
Mislim, da imajo Arduino platice tukaj najcenejše vsaj, kolikor sem jaz uspel prebrskati po spletu. Tudi omenjeni voltmetri delujejo v redu in so, glede na ceno, zelo točni.
Zanimivo je še to, da ti pred pošiljanjem paketek slikajo in naročnik v svojem računu vidi, da je paket resnično spakiran in odposlan.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sob Apr 21, 2012 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Arduino je bil poceni, vendar so se potem kmalu pojavile najnovejše verzije na DX za podoben denar. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sundancer Član

Pridružen-a: Ned 08 Avg 2004 22:30 Prispevkov: 374 Aktiv.: 1.58 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 08, 2012 9:00 am Naslov sporočila: Re: Poceni - tudi elektronskai pol izdelki in še kaj |
|
|
Bi to delalo, ce priklopim na avtomobilski aku. in merim njegovo napetost?
@boco: Ce dela in ce imas kaksnega viska sem za dva kosa. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 08, 2012 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
...zadeva deluje in meri tudi avtomobilski aku. Ravno včeraj sem dobil 10 kosov....sem računal, da jih bom obdržal 4, ko sem zadevo pokazal v službi pa sta mi ostala samo še dva . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni