www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

TV spored za Discovery

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:09 pm    Naslov sporočila:  TV spored za Discovery Odgovori s citatom

Zdravo!
Zanima me, kje bi se na internetu našel TV spored za Discovery Channel in Discovery Science. Stvar je pa taka - na obeh programih (pri meni doma) govorijo normalno, Angleško, zraven so slovenski podnapisi, reklame pa so Češke. Uradna stran pa je na (mojo-našo) žalost napisana tako, da če si izbereš češki jezik in "oddajnik", je v sporedu vse prevedeno v češki jezik. In imam malo težav z dešifriranjem, pa tudi ne ljubi se mi več. Težava je tudi v tem, da angleški in češki program nimata časovnega zamika, ampak se vrtijo čisto druge stvari.

Hvala in lp, Domen

NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi pri meni je vse angleško s slovenskimi podnapisi, le reklame so češke. Zakaj je tako, ne vem. Pred časom sem že iskal kakšen spored, ampak brez uspeha. Če pogledaš spored v reviji TV Okno ali Pilot, piše tam da se neka stvar začne npr. ob 20.00 v resnici se pa začne npr. ob 21.00. Sigurno pa kje na netu obstaja točen spored, samo najti ga je treba Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Domenius
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obstaja obstaja, samo problem je ker je napisan v Češčini. Pa tudi če ni točen, se pravi da ima samo časovni zamik, in so originalni naslovi, bo čisto v redu.
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko pripneš link do tega sporeda. Češčine ni tako težko razumeti. Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
fbifbi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Jul 2004 12:17
Aktiv.: 0.54
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To da ima spored časovni zamik ni res. Recimo v Vikend magazinu piše, da se odaja začne ob 20.00 se začne takrat. To vem ker veliko gledam Discovery Channel. Drugače je pa spored tu:
_Klik_

LP
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.59
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 24, 2006 10:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi pa imamo Discovery z romunskimi reklamami (sicer jezika ne poznam, a vsepovsod, kjer piše internetna stran v reklamah, se konča na .ro)... (drugače so programi angleški, podnapisi, pa če so in če niso časovno zamaknjeni, so v zelo slabi slovenščini...). Časi pa so čisto pravilni. Tisto kar napovejo ob tej pa tej uri, je potem res takrat na sporedu...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Domenius
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 25, 2006 12:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ups, tudi mi imamo romunske reklame. fbifbi hvala za link. Stvar je "sinhronizirana" Smile .
Sedaj je potrebno najti še spored za Discovery Science.
NUFAN, če te zanima češki spored... *KLIK*

jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 25, 2006 12:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slovenski podnapis na Discovery kanalu: Pilot je odprl pripirnik za plin (pilot has engaged throttle), oziroma dal je gas.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Domenius
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 18, 2006 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da sem našel pravi spored za Discovery Science. Tukaj je link. Malo sem preverjal pa se mi zdi da je pravi. Je pa nizozemski, čeprav piše v angleščini.

Lp, Domen

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni