www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Glavni tekmec iPhona naprodaj...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.90
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 12:14 pm    Naslov sporočila: icon_sad Glavni tekmec iPhona naprodaj... Odgovori s citatom

... najbolj neučakani pri nas čakal tri ure...

Samsung je na trg poslal težko pričakovani nov pametni mobilnik galaxy S III. Telefon so v omejeni količini ponudili tudi v Sloveniji, pred trgovino pa se je nabrala precejšna množica najbolj neučakanih.

Več in vir 24ur.com

Moj komentar: Crying or Very sad Brick wall :bonk:

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 2:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi pa blazno rad slišal komentar nekoga, ki bi mi znal argumentirat sledeče;

- zakaj na mobilnem telefonu potrebuje 4 jedra
- katere aplikacije mu sploh omogočajo uporabo vseh jeder
- kakšna je avtonomija baterije, če so vsa 4 jedra v uporabi

To bi me res zanimalo Mr. Green

Razumem da smo ljudje navdušeni nad novotarijami, nekaterim je to pač sredstvo za dokazovanje samega sebe mogoče, ampak ja, to bi pa res rad vedel Wink

Pa preden kdo jezno odreagira ; ne provociram, resno me zanima.

In še moj komentar na novico; enak kot Silvotov

julfi
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Jan 2008 19:39
Aktiv.: 0.43
Kraj: Lucija

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 2:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsa ta vprašanja so sicer na mestu, ampak si delno že odgovoril.. namreč že nekaj časa nazaj je baje izšla aplikacija za ios ki ne počne nič drugega kot izpisuje nek niz na ekran. Ta niz ni nobena zf ampak pač en tekst. In ta aplikacija stane mislimda ene 900usd. Kolikor je smešno je toliko tudi dejstvo da se aplikacija prodaja ! Očitno si v nekih krogih pač car če jo imaš Whistle

drugače se pa pridružujem odgovoroma Dancing
Nazaj na vrh
CIKCAK
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 29 Maj 2012 19:36
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

saj drgač je dobr sam da pa 3 ure čakaš, ...
to je pa preveč
Nazaj na vrh
Mihec
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10
Aktiv.: 1.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 2:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ljudje, kateri se ne zastopijo na tehniko in življenje...bodo vedno čakali v vrsti. Pa tudi če 36h ne jejo kruha in vode. Very Happy
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 3:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Trgovi trkajo na našo nabiralniško naravo. Megapiksli, cole, kubiki, jedra, pike... kar češ samo, da se zbira. Sam že leta nisem dobil v roke kosa consumer elektronike, nad katerim ne bi bil totalno razočaran. Pa naj bo to telefon, računalnik, GPS... Neutral
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.55
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 4:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@elson2k: seveda se sigurno nekdo najde, ki ti lahko argumentira zakaj, seveda iz njegove točke gledanja.
Iz moje točke, pa bi zelo težko karkoli od naštetega argumentiral.
Še manj, da bi čakal 3 ure (sicer je to, proti čakanju za iPhone, malenkost) zato, da bi lahko okoli kričal "jaz imam pa S3" Brick wall .
Imam S2 s katerim sem izredno zadovoljen, vendar sem ga kupil po enomesečnem testiranju, kajti prejšnji (Qtek9090, Xperia X1 in Touch HD) so me razočarali. Razen iPhona, s katerim je bila pa druga štorija.
Moram pa priznat, da me zanima, kako zadeva dela.
Kaj čem, malo sem cepljen na take stvari Wink Shhh .

@Mihec: mogoče je pa ravno obratno?

Sicer mislim, da še vedno velja: vsako tele ima svoje vesele.

qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.21
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 5:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dokler se dobro prodaja je super. Tudi če se ne potrebuje, samo da je biznis...

Poglejte iz pozitivne strani... bolj ko bodo ljudje kupovali, bolj bodo napredne zadeve za nižjo ceno oz. dobili bomo vedno več za isti denar. To je samo voda na mlin nas, ki kupujemo stvari z zmerno ceno.
Nazaj na vrh
Sibica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Aktiv.: 5.58
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 7:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa mislim da je to tako: Samsung, recimo izdeluje mobilnike od tistih na tipke pa do tistih povrečnih z andoidom in touchem.

Z modelom galaxy pa ostaja konkurenčen recimo iPhonu,najboljšemu HTC-ju ter drugim..

Hkrati v ta model vgradijo najboljšo tehnologijo ki je trenutno na trgu.

Sicer pa, dokler se stvar prodaja, zakaj jo nebi proizvajali in tržili?

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70773.37

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 31, 2012 6:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70773.36

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 31, 2012 6:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.13
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 01, 2012 1:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pomoje bi na 2-4 jedrih prav lepo tekel webserver za osebni blog (pa se na "upsju" je). Te igrace so zelo sposobne procesorsko in hardversko in po letu dveh se prodajajo po smesno nizkih cenah. Jaz jih vidim zanimive za diy projekte. (Najcenejsi android na bolhi je cenejsi od gps in wifi modulcka. Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 02, 2012 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja eno škatlco bom montiral v delavnico, da mi bo CNC gnala pa nebom rabil še tipkovnice pa miši, ker ima že touch integriran.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
siljo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08
Aktiv.: 4.37
Kraj: Ribn'ca

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 02, 2012 1:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kobranka je napisal/a:
Ja eno škatlco bom montiral v delavnico, da mi bo CNC gnala pa nebom rabil še tipkovnice pa miši, ker ima že touch integriran.

prednost in prihodnost je predvsem v androidu....ne toliko v Samsungu!
...
http://www.androidzoom.com/android_applications/cnc

.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.62

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 02, 2012 4:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

siljo je napisal/a:
kobranka je napisal/a:

prednost in prihodnost je predvsem v androidu....ne toliko v Samsungu!
...
http://www.androidzoom.com/android_applications/cnc

Pomoje je bolj prihodnost v Tizen-u. (vsaj za peščico izbrancev)

https://www.tizen.org/
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni