www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

3-osni krmilnik za koračne motorje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
damien
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Jun 2012 11:56
Aktiv.: 0.09
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2012 5:39 pm    Naslov sporočila:  3-osni krmilnik za koračne motorje Odgovori s citatom

Doma imam 2 bipolarna koračna motorja solidne velikosti, neznanih specifikacij (pobrana sta bila iz prastarega tiskalnika (1967)) in me zanima ali ima doma kak 3-osni krmilnik oz. kakšo modularno zadevo. Stvar sem seveda pripravljen plačati, sprašujem pa, ker se mi zdi bolj smotrno kupit od nekoga, ki zadevo prodaja ali mu leži neuporabljena doma. Prav tako, če ima kdo doma kak bipolarni koračni motor solidne velikosti se prav tako priporočam za nakup.
Krminik bi bil v uporabi v cnc rezkarju.

Če pa ima kdo načrt oz. vezje iste zadeve pa ga prav tako lepo prosim, če bi to zadevo lahko kopiral gor, kajti na internetu je polno vsega, ki pa je ali staro, ali nepopolno. Ker pa sem novopečeni član na tem forumu, že objavljenih datotek tukaj ne gre download-ti.

Najlepša hvala vsem že vnaprej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70605.84

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2012 9:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
bojan_z
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28
Aktiv.: 1.23
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2012 11:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Tole še imam par kosov.

Če imaš še kakšnega viška, bi se priporočal, če je cena zmerna.
Javi koliko ceniš takle kontroler.

l.p
Bojan
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni