|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Koda: |
http://www.sliboard.com/450f
Not Found
The requested URL /450f was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
|
Nikar ne misli, da se lahko skriješ, če umakneš stran z neta. Kot sem rekel, ni na meni da reagiram, jaz samo zbiram dokaze.
Tole je še en dokaz.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
112.09 KB |
Pogledana: |
139 krat |

|
_________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 11:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj sploh prepričevanje?
Član društva postaneš prostovoljno, članarina je taka kakršna je in PIKA.
Nihče nikogar ne sili, da postane član društva!
Član društva ima člansko izkaznico, na podlagi katere lahko uveljavlja popuste v določenih trgovinah, zahvaljujoč članom društva, ki so take popuste uredili, brez kakršne koli osebne koristi, v korist vsem članom.
In tako je tudi z Lingvo.
Upam si tudi trditi, da nas je večina takih, ki nismo ravno "cepljeni" na €.
Marsikaj se naredi zastonj marsikaj se tudi "šenka" tako materialno kot intelektualno.
Torej, ni mi jasno zakaj sploh toliko debate okoli cene in časa izdelave tiskanin.
@xpolhecx: glede na to, da dobro služiš in na tvoj odnos, mi ni jasno, zakaj bi ti sploh še kdo kaj pomagal.
@frenki: se popolnoma strinjam!
Frenki, si bil pa hiter. Ko sem pisal tole si vse skupaj že prestavil .
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70825.85
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xpolhecx Član

Pridružen-a: Sre 02 Feb 2011 3:06 Prispevkov: 276 Aktiv.: 1.58
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 11:54 am Naslov sporočila: |
|
|
kakšen ups.
Nazadnje urejal/a xpolhecx Pet Jun 08, 2012 1:00 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 11:57 am Naslov sporočila: |
|
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 12:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
xpolhecx je napisal/a: |
haha ti si celi ups  |
In ti ni popolnoma nič nerodno?
Še norca se upaš delat!
Res si "perla" ni kaj .
@xpolhecx: ko pišeš mnenja na tisti stvoji strani, bi se lahko malo bolj potrudil in ne samo v stilu: "mene zanima kako to da je igra tako poceni" .
_________________ Lp, Jaka
Nazadnje urejal/a Jaka57 Sre Jun 06, 2012 12:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xpolhecx Član

|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 12:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Govorite brez vednosti. A kr določu si da je moja firma? Noben se ne dela norca
Nazadnje urejal/a xpolhecx Sre Jun 06, 2012 12:04 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 12:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
xpolhecx je napisal/a: |
Govorite brez vednosti. A kr določu si da je moja firma? |
Ne poklical sem in lepo vprašal. In sem izvedel. Povsem legalno.
Preveri !
Pa človek je še nekaj od davka povedal, češ, da ti to ceneje prodajaš, ker on mora še davek plačat.
_________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14 Prispevkov: 755 Aktiv.: 3.19
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če mene vprašate, je vse skupaj preveč zašlo Jaz sem prepričan, da je "polhec" vseeno hvaležen za pomoč in da je vse skupaj izpadlo drugače, kot je bilo v štartu mišljeno. Članstvo ni pogoj, da si član foruma, če človek noče biti član, je to njegova izbira. Meni osebno ste na tem forumu že tolikokrat pomagali, zato sem član že zaradi hvaležnosti. Tudi če ne bi bilo ugodnosti, bi se včlanil. On pač še ni na tej fazi.. Vsi, ki ste vključeni v to debato pa najbrž težko objektivno gledate na vse skupaj zato vsem polagam na srce, da se malo umirite in bo svet lepši
Vsi smo že od nekoga nekaj "skopirali", brez njegovega dovoljenja in potem na račun tega nekaj prodali..
lp m
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.06 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 2:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
marko je napisal/a: |
....
Vsi smo že od nekoga nekaj "skopirali", brez njegovega dovoljenja in potem na račun tega nekaj prodali.. |
Tukaj pa ne gre za prodati, ampak za prodajati, kar je velika razlika.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res sem sodeloval v začetku izvirne teme, potem pa nič več. tudi pogledal nisem več novih objav Zakaj?
Že kmalu na začetku sem dobil očitno povsem pravilen občutek, da poba sicer nima veliko pojma o sami stvari, ima pa jajca prodajati nekaj kar ne izpolnjuje minimuma dobrega načrtovanja elektronskih naprav, sedaj pa, ko je zagustilo, pa pomožite drugovi! HELP!!!
Ne, ne, kar sam pojej, kar si (za)kuhal.
Ampak kot berem tu, ostali ste mu šli hudo na roko in sedaj ugotavljate, da dobrota je sirota. Po svoje žalostno, toda žal tudi pričakovano.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
julfi Član

Pridružen-a: Pet 11 Jan 2008 19:39 Prispevkov: 92 Aktiv.: 0.43 Kraj: Lucija
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 2:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj se je pa moj citat pojavil v tej napadalni temi ? Še zmeraj smo v cajtih kjer se nekaterim zdi samoumevno, da ti človek đabe pomaga, ampak feto pršuta pa vseeno lahko daš v zameno
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xpolhecx Član

|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opravičujem se vodstvu in vsem članom foruma, ki sem jih morebiti prizadel ali užalil s svojim prispevkom oziroma prispevki. Nikakor ni bilo mišljeno kaj slabega s to članarino. Želel sem samo povedati, da se trenutno nimam namena včlaniti, ker je bilo pač namigovanje zaradi prototipnih tiskanin. Prej pa žal nisem vedel, da elektronik.si ni samo spletni forum ampak še kaj drugega, ker nisem tako aktiven na forumu. Nikakor pa mi ni všeč, da pišete v mojem imenu, da nisem hvaležen za nasvete, ki sem jih do zdaj dobil na tem forumu in da sem hinavec ali še kaj podobnega.
Izdelek, ki sem ga sestavil, je bil narejen za domačo uporabo na svojem simulatorju in nihče ne more rečt, da sem komu ukradel idejo, ker je bil izdelek dokončan, preden sem odprl tisto temo na forumu (ne vem kdo je govoril o odškodnini, boris?). Tudi če sem na forumu rekel, da je X izdelkov delalo brez težav, ne morete trditi, da sem dejansko kakšnega prodal, kot je nekdo želel pokazati na tisti sliki. Poleg tega je spletna trgovina v izdelavi in so lahko podatki napačni, saj namen v tej fazi ni serijska proizvodnja ampak povpraševanje in izdelava spletne trgovine. Ravno zaradi tega sem tudi nekomu napisal, naj mu moja spletna stran "ne gre v nos" ker ni dokončana in še ni namenjena dejanski prodaji. Izrazil sem se grdo, spet pa ni bilo mišljeno žaljivo.
To pa je tudi vse, kar sem želel razložit. Hvaležen sem pa vsem, ki so sodelovali v tisti temi z nasveti. Ne zdi pa se mi logično, da lahko nekdo zahteva odškodnino, če se bo izdelek kdaj prodajal, ker je pač sodeloval v tisti temi. Še enkrat, članarina ni noben problem. Moti me samo odnos in "vsiljanje" članarine nekemu članu kot grožnja in izsiljevanje. Če se nekdo ne želi včlanit v društvo, ne razumem zakaj se takoj pojavi slabo mišljenje. Mislim, da bi se moral še marsikdo tukaj opravičit, ne samo jaz.
Nazadnje urejal/a xpolhecx Pet Jun 08, 2012 4:13 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xpolhecx Član

|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
julfi je napisal/a: |
Zakaj se je pa moj citat pojavil v tej napadalni temi ? Še zmeraj smo v cajtih kjer se nekaterim zdi samoumevno, da ti človek đabe pomaga, ampak feto pršuta pa vseeno lahko daš v zameno  |
Ne vem zakaj so potem forumi, če nekdo rabi pomoč Tud sam rad pomagam, če lahko, pa mi tudi nikoli ni težko. Že brusim nože za pršut
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni