www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Stikalo na plosk

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 8:48 am    Naslov sporočila:  Stikalo na plosk Odgovori s citatom

Prosim če bi lahko kdo dal načrt za stikalo na plosk + dokumentacija po možnosti!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.14
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 9:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Google ima na to temo veliko odgovorov. In od tega dosti uporabnih.
http://www.discovercircuits.com/S/sou-operate.htm - seznam polno 'zvokovno operativnih stikal'
http://www.redcircuits.com/Page88.htm
http://www.electronics-lab.com/projects/sensors/005/

Drugače pa dvomim, da bo kdo namesto tebe narisal vezje in napisal dokumentacijo. Predvidevam da si to dobil (si izbral) za nalogo in bi se spodobilo da sam naredis.
Nazaj na vrh
branko47
Član
Član

Pridružen-a: Sob 07 Jan 2006 11:10
Aktiv.: 0.69
Kraj: Pozarevac

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 9:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa tole
www.inet.hr/~obacan/pljeskom2.htm
www.inet.hr/~obacan/pljeskom.htm
www.elektronika.ba/el.sheme/?akc=daj_shemu&idshema=375&iz_idgrupa=32
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj ni problema napisat dokumentacije sem napisal po možnosti! Hočem le da bo to stikalo spodobno preklaplat 100W žarnico! Gledal sem tisto stikalo v conradu in sem mislil prerisat tisto iz conradove dokumentacije!
Gledal sem to http://www.redcircuits.com/Page88.htm risbo pa me zanima kakšen rele uporabiti ter če more biti mikrofon elektrolitski!
Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem našel rele http://www.ic-elect.si/catalogue.aspx/Stikala-Tipke-Releji/Releji%20reed/378500050100 zdaj pa mi naj nekdo pove če je dober!
Nazaj na vrh
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.67

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 4:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Raje izberi nek navaden rele, saj je cenejši in močnejši od reed releja.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 4:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi lahko kakšnega predlagaš ker nebi rad prek interneta nekaj naročal na slepo! Tega tu sploh nebi spraševal če bi še Murski Soboti bila trgovina z elektroniko!
Nazaj na vrh
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.67

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 9:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

RELE DSP1-05VD
Rele je dražji, vendar je edini dovolj močan za 100W obremenitev.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 06, 2006 7:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bi mi lahko kaj takšnega poiskal pri HTE-ju ker bom raje tam kupil ker je majnša poštnina! Lepo prosim ker se v releje ne spoznam!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni