www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Močno pretečen 45 dnevni rok za popravilo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hudamravljica
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22
Aktiv.: 4.92
Kraj: LUCIJA

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 3:15 pm    Naslov sporočila:  Močno pretečen 45 dnevni rok za popravilo Odgovori s citatom

Novembra 2011 sem po telefonu poklical serviserja za gospodinjske aparate Nardi. Povedal sem mu, da se mi na vgradni pečici Nardi ne zaprejo pravilno vrata in ne tesnijo na zgornjem robu. Posledično uhaja vroč zrak iz pečice. Po enem tednu je bil pri meni, preštelal pante, odtrgal kuponček za garancijo in odšel. Po par dneh se je napaka ponovila in spet sem ga poklical in povedal, da se je problem ponovil. Rekel je, da bo potrebno naročit nove pante. V vseh teh mesecih me je kontaktiral 3x in vsakič povedal, da mu pošiljajo vedno napačne pante. Pred dobrim mesecem je bil pri meni doma in poslikal pante, da jih bo naročil na podlagi fotografije. In od takrat spet ne duha ne sluha o njemu.
Za piko na I so mi danes, pri zapiranju pečice, ostala vrata v roki.
Ker me je potrpljenje minilo, bi zahteval novo pečico ali vračilo denarja. Je pa problem, ker nimam nobenega izpiska ali potrdila kdaj so se začele težave in niti kdaj je bila pečica prvič reklamirana, ker so bile vse komunikacije izvedene preko telefona in ko je bil pri meni ni pustil nobenega potrdila glede popravila.
Je možno uveljavljati kakšno koli potrdilo na bazi telefonskih izpiskov????
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70785.12

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 3:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hudamravljica
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22
Aktiv.: 4.92
Kraj: LUCIJA

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 6:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz
Se strinjam s tabo, vendar ne vem, če imam sploh kaj možnosti glede na to, da nimam nobenih papirjev z datumi kdaj so se začele težave ne nič. Doubt
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 6:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 6:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi raje napisal kar pismo uvozniku in ga povprašal, kakšnemu serviserju prepuščajo skrb za servisne storitve.

To sem tudi storil ko sem imel podobno situacijo kot avtor teme, pa se je potem precej hitro vse skupaj razrešilo (zamenjava izdelka z novim).

twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je kuponček vzel, ga je verjetno tudi vnovčil, tako, da nek dokaz obstaja (samo malo težje je do njega (dokaza) priti - preko sodišča, ko so izčrpane vse druge možnosti - ampak jaz osebno se tega nebi šel, pa tudi priporočam ne, lepa beseda najprej, itd...).

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
ptc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 9:20
Aktiv.: 0.74
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012 9:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne se preveč na inšpektorje zanašat imajo podobnega sranja in baje dela čez glavo.
Sem imel problem, ko mi je firma izdala predračun kateri je bil tudi plačan pa mi je komaj po enem letu dobavila plačano. Tržni inšpektor jih je klical in obiskal pa se kljub temu stvari niso premaknile nikamor.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.88
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012 5:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ptc je napisal/a:
Ne se preveč na inšpektorje zanašat imajo podobnega sranja in baje dela čez glavo.
Sem imel problem, ko mi je firma izdala predračun kateri je bil tudi plačan pa mi je komaj po enem letu dobavila plačano. Tržni inšpektor jih je klical in obiskal pa se kljub temu stvari niso premaknile nikamor.

Od firme imaš pravico zahtevat obresti.
Nazaj na vrh
ptc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 9:20
Aktiv.: 0.74
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko bi jih samo sem bil na koncu vesel, da sem dobil vsaj tisto kar sem plačal. Znesek je bil nekje cca. 400€, glede na to, da je imel še tržni inšpektor zelo velike težave dobiti koga na telefon sem bil na koncu vesel, da sem vsaj plačano dobil.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni