www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Srečanje je prestavljeno na 23.09.2006 !!!!
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 09, 2006 8:22 pm    Naslov sporočila: icon_impressed Srečanje je prestavljeno na 23.09.2006 !!!! Odgovori s citatom

Predlagam, da se pobliže spoznamo. V ta namen bi bilo lepo, če bi si organizirali srečanje.

Datum, kraj in vse ostalo je stvar dogovora.

Predlagam okolico Ljubljane, ker je nekako v prometnem centru Slovenije.
Po moje bi bilo primerno, če bi naredili nekak piknik v naravi.

Kdo je za ?

Dodana je anketa glede datuma.
Glede na to, da ima vsak samo eno možnost glasovanja, naj si izbere zanj najprimernejši termin.
Vsi datumi so vikendi - sobota in nedelja.

Nazadnje urejal/a VolkD Pet Sep 15, 2006 7:45 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.05
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 09, 2006 10:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je dobra ideja!

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 09, 2006 10:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odlično Applause - predlagam, da tole izvedemo pred dopusti, predno se vsak zavleče na svoj konec.

Določite okvirni datum, lokacija nekje okrog Ljubljane bi bila tudi po mojem mnenju primerna, saj je približno enako oddaljena od vseh strani. Razen seveda, če ima kdo kak dober predlog ali napeljano kako varianto.

Skratka - sem zraven, zadolžitve si bomo pa že nekako razdelili.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 10, 2006 12:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Super, samo če lahko enkrat po juniju (izpiti...).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.70
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se strinjam.

Predlogi za lokacijo?

Jaz lahko organiziram lokacijo - v Stični (30 km iz Ljubljane, 1km od avtoceste, v smeri Grosuplje, NM) imamo "vikend" - hišo v 3. gradbeni fazi z res veliko parcelo in mini gozdom - idealen prostor za piknik (vsak drugi prinese žar s seboj Smile ).
Glede na to da smo štromarji, je idealna lokacija - ni elektrike Cool - tako da se bomo lahko čemu drugemu posvetili Very Happy

P.S.
Mogoče bi bilo dobro opozoriti ostale aktivne člane na to debato.

VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 3:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za kraj nekako ni problem. Vem za prostor pri Ihanu. Smo že imeli tam piknike. Je na jasi ob potoku, pa z lastnikom sem dogovorjen.

No kakorkoli in kjerkoli. Lahko se javim za kuhanje golaža v kotličku, a rabim nekoga ki bo jokal (čitaj: lupil čebulo Laughing) namesto mene.

Kaj pa datum ?? začetek julija ? Predlagam soboto 8.7 !!!

Kdor je za naj se prijavi.. Vse prijavljene bom zbral tukaj in spisek bom stalno ažuriral ! Za nekatere je udeležba itak obvezna Laughing Torej -
Koda:

Branez        1x   
frenki        1x
NeoTO         1x
aly           1x
VolkD         1x
podboj        1x
RGorazd       1x
strobos       1x
egomez        1x
NUFAN         1x

Prijave so preliminarne, le toliko, da se bo približno vedelo, kolko česa je treba nabavit. Lepo bi bilo, da pripeljete s seboj tudi družinske člane (označite to prosim).

Nazadnje urejal/a VolkD Pet Jun 16, 2006 11:23 pm; skupaj popravljeno 8 krat
Nazaj na vrh
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 6:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče pridem tudi jaz in se javim za lupit čebulo, saj sem imun nanjo Very Happy

Smo se pa s frendi dogovarjali, da bomo šli na morje kampirat ravno nekje okrog tega datuma, tako, da nisem siguren, če bom res prišel. Bom povedal nekaj dni prej

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.05
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 6:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Torej -
Koda:

Branez        0x------ namaka svojo r.. v morju
frenki        1x
NeoTO         1x
aly           1x
VolkD         1x

Albert Einstein
Nazaj na vrh
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.23
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo!

Jaz nebi rad ničesar pokvaril, ideja je SUPER, izvedljiva je tudi, vendar:

Julij in avgust sta meseca nekako rezervirana za dopuste, eni imajo kolektivni, drugi so vezani na ostale družinske člane...itd.

Sam bi predlagal da bi se dobili nekje septembra, ko so dnevi še zadosti topli, dopusti so v večini mimo, študentje še nimajo obveznega faxa, srednješolci pa še vedno vlečejo eno nogo iz počitnic. Sicer nimam nič proti 8.7. se bomo pač videli naslednjič (Tako kot Branez grem tudi jaz takrat namakat r. Wink )

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 6:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

saj pravim.. datum 8.7 je samo predlog. Predlagajte boljši datum. Gledal sem, da nebi dal v tem mesecu, ko imjo študentje gužvo.
strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav,

meni se zaenkrat ta datum zdi vredu, sicer pa lahko imamo srečanje julija in septembra Wink.

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 8:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene takrat tudi ni...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uskladit datume je res vedno problem.
Zato pa če bo volja, se naredi še eno srečanje npr. septembra, pa pridejo še tisti, ki sedaj ne morejo.

Sicer pa lahko še vidimo, če nas lahko pride več en vikend prej, torej 1.julija.

Za 8.7. sva se s punco menila, da greva mogoče pohajat, tako da mogoče ne bom mogel priti.
Nazaj na vrh
strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 9:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

egomez je napisal/a:
Sicer pa lahko še vidimo, če nas lahko pride več en vikend prej, torej 1.julija.

Tudi 1. julij se mi zdi vredu, dobro bi bilo, če bi vas čimveč napisalo, kdaj približno vam ustreza in se glede na to določi datum. Mogoče tudi dan, ker po moje ni nujno, da je to sobota.

Lp
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 12, 2006 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni datum 8.7 odgovarja, ne odgovraja pa mi 1.7, ker ravno takrat praznujemo eno 40. letnico. Res bo najbolje narediti dve srečanji, eno julija druga pa nekje septembra.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Naslednja
Stran 1 od 19

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni