|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Sre Jul 11, 2012 1:16 am Naslov sporočila: Vezanje PLC-ja |
|
|
Imam manjši problem - včasih PLC(omronov CP1E - E40DR-A) ob vklopu začne piskati in piska do izklopa, medtem ko sistem deluje povsem normalno.
Zvok je nekje med 14k in 15k (po tej lestvici - klikni me nežno). Se komu sanja zakaj? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TRAFO Član

Pridružen-a: Sre 07 Dec 2011 22:58 Prispevkov: 62 Aktiv.: 0.38 Kraj: TOLMIN
|
Objavljeno: Sre Jul 11, 2012 8:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Nezaželjen produkt delovanja switcherja. Če te ne moti, naj bo tako. Če te, menjaj PLC. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Sre Jul 11, 2012 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
TRAFO je napisal/a: |
Nezaželjen produkt delovanja switcherja. Če te ne moti, naj bo tako. Če te, menjaj PLC. |
Switcher?
Ne, bolj me skrbi, da prihaja kje do kakega kratkega stika..
čeprav enkrat se mi je enako dogajalo pr polnilcu za telefon, je tudi piskal...ko je bil kabel skup stisnjen(beri povožen s stolom ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni