|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jishimoari Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 15:36 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.18 Kraj: Nemogoče določit
|
Objavljeno: Ned Jul 29, 2012 6:07 pm Naslov sporočila: Tristopenjski termostat - kje dobiti |
|
|
Pozdravljeni, rad bi si izdelal eno zadevo na 12v, ki bi imela glede na vročino - večjo moč delovanja, se pravi, na 10°C bi ventilator vrtel na prvi hitrosti, na 20°C na drugi in na 30°C na tretji hitrosti, temperature pa bi recimo sem ter tja spreminjal, zato bi za to potreboval digitalni displej in da bi preko njega krmilil in nastavljal pri kateri temperaturi bi bolj vrtelo in pri kateri manj.
Zanima me če se dobi kakšen tak termostat ki bi to že vseboval in ki bi tudi dal indikacijo katera brzina je vključena. Zaželjeno je da je čimmanjši. Če pa se ne dobi, katere komponante bi uporabil (po možnosti kakšen primer vezja, da bi si ga nato sam naredil recimo (malo sem že ven, ampak bi pasalo spet začet malo delat po avoje ) raje pa bi seveda zadevo kar kupil in samo vgradil. Gledal sem po conradu in malo po internetu, vendar nisem našel nič kar bi bilo primerno.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni