|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.30 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Avg 14, 2012 8:32 pm Naslov sporočila: HP6820s ne polni baterije in ne dela na adapter. |
|
|
Kot je že omenjeno mi HP6820s ne polni baterije in ne dela na adapter .
Samo na adapter (brez priključene baterije) mi prižge power lučko vendar ne dela. (na neobremenjenem adapteerju je napetost 20V)
Če ga ugasnem in imam priključeno baterijo, mi utripa oranžna lučka pri polnilnem vtiču.
Je kdo imel podoben problem?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S55EI Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 12:47 Prispevkov: 569 Aktiv.: 3.10 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Avg 14, 2012 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Na compaq nx6110 sem imel zelo podoben primer. Težava je bila, ker je bilo v delu kjer switcher iz 20V pretvarja na ostale potrebne napetosti, na 5V točki napajanja namesto 5V samo 0V oziroma je ob zagonu nastal majhen impulz ranga okoli 1V. Ko sem na vodilo priključil 5V napetost drugega vira s precej večjim tokom se je začel greti eden od keramičnih kondenzatorjev vezan proti masi. Po odstranitvi oziroma zamenjavi je delal računalnik BP.
LP Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni