www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Novi član v akciji -> načrt programatorja + programi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 12:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vzel sem si nekaj časa in knjigo pretvoril v PDF. Upam, da bo komu v pomoč.

PIC microcontrollers.rar
 Opis:
e-book PIC microcontrollers

Download
 Ime datoteke:  PIC microcontrollers.rar
 Velikost datoteke:  1.48 MB
 Downloadano:  94 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 1:12 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jurem je napisal/a:
Hoj,

ali pa je vmes Murphy... verjetno knjiga ni tako draga, da si je ne bi mogli privoščiti, če je res tako dobra.

Lp
Jure

Kaj jo sploh prodajajo v tiskani obliki? Na njihovi strani ne vidim te možnosti.
http://www.mikroelektronika.co.yu/english/product/books/PICbook/picbook.htm
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 1:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa saj sem ti pripel elektronsko knjigo. Če ti ne ustreza pa si jo lahko sam sprintaš.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70815.26

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 1:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 1:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

_ID_ je napisal/a:
Pa saj sem ti pripel elektronsko knjigo. Če ti ne ustreza pa si jo lahko sam sprintaš.

Jaz sem vprašal če se jo da sploh kupit, bolj kot zanimivost, saj nisem zasledil, kje bi jo prodajali. Sicer pa knjigo poznam in sem nekatere stvari ki so me zanimale bral iz njihove strani. Imeti jo v pdf-ju pride tudi prav. Sicer pa mislim, da sem jo že enkrat pobral v taki obliki iz mule. Printal pa je najverjetneje ne bom.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
CarpeDiem
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24
Aktiv.: 1.41
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Varijanta na temo pridobivanja literature. V digitalni obliki seveda.

1. Na Amazon.uk.com (Books) in pregledaš knjigice pod elektronika, pic, avr, bla bla.
2. Zapišeš naslove (ali copy-paste).
3. Odpreš program po imenu eMule in pod "Iskanje" vpišeš v prejšnjem koraku pridobljene naslove. Pri tem uporabiš filter za iskanje po *.pdf rezultatih.
4. ...

Opozorilo ministra za zdravje: Kvantiteta matrijala jemlje voljo do življenja. Zato naj bo uporaba gumba "Download" zmerna.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
seba001
Član
Član

Pridružen-a: Pon 22 Maj 2006 14:04
Aktiv.: 0.08

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 16, 2006 10:19 pm    Naslov sporočila:  PIC programator Odgovori s citatom

Zdravo,
zanima me kateri programator za PICe mi kot začetniku priporočate.

Hvala
lp
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.93
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 16, 2006 10:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi iskanje - na forumu je bilo o tem že veliko napisanega. Osebno bi priporočil kak programator, ki se priključi na paralelni port ter ima lastno napajanje. Recimo "P16pro" - zelo enostavna izdelava - za omenjen hardware se na spletu najde dosti različnega softwera.
stoki
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Nov 2004 0:22
Aktiv.: 0.54

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 17, 2006 9:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na tej strani je zelo lepo napisano o programatorjih, ki jih rabis za veliko vecino PICev.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 17, 2006 9:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

stoki je napisal/a:
Na tej strani je zelo lepo napisano o programatorjih, ki jih rabis za veliko vecino PICev.

Saj je lepo, da si našel neko stran in jo pripel tukaj, ampak ob vsem napisanem na to temo tukaj na forumu? Objavljene so sheme in tiskanine, ki preizkušeno delujejo, tukaj na forumu pa so fantje, ki jih tudi poznajo in lahko pomagajo v primeru, da bo šlo začetniku kaj narobe. Kaj če se bo odločil za gradnjo nečesa iz linka, ki si ga navedel in naletel na problem? Stoki mu boš takrat tudi podal link z rešitvijo problema?

Samo razmišljanje, ...

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
nina
Članica
Članica

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 16:55
Aktiv.: 0.02
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 04, 2008 5:13 pm    Naslov sporočila:  Za začetnike programiranja PIC-ov v C-ju Odgovori s citatom

Mogoče bo pa katreremu prišlo prav

UvodC.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  UvodC.pdf
 Velikost datoteke:  214.48 KB
 Downloadano:  53 krat

Mikroračunalniški sistemi.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  Mikroračunalniški sistemi.pdf
 Velikost datoteke:  3.42 MB
 Downloadano:  59 krat

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni