|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sob Avg 18, 2012 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
matjazkariz je napisal/a: |
Pred kratkim sem kupil PICKIT3. Hja, dela, pa ne dela. Na primer ne morem napajat ciljnega vezja iz pickita, ampak moram napajat posebej. |
Znana težava PICKit3
_________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30 Prispevkov: 565 Aktiv.: 2.55
|
Objavljeno: Sob Avg 18, 2012 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Načeloma se strinjam z Borisom. Omenjenega orodja sicer ne poznam. Malo sem iskal po spletu, da vidim orginal ceno, a je nikjer nisem našel. Na Farnelu ga nisem našel, Digikey nima cene. Koliko je dejansko cena v orginalu? Domnevam, da je visoka, saj se na ebay-u najde kup najverjtneje ponaredkov po hobiistu dostopni ceni. (okoli cene navedene v naslovu sporočila)
PS
Visoka cana originala je voda na mlin proizvajalcev ponaredkov. V koliko je ponaredek še precej lažje kupiti, verjamem da se veliko uporabnikov odloči za nakup ponaredka, sploh če je stvar ekvivaletna orginalu. |
Cena ki sem jo nasel na lpctools.com je malo pod $400.
Sem pa sam pred cca. 7 leti ravno preko te strani kupil ulink2 in mcb2300 razvojno plosco, saj me je prislo ceneje (s postnino in vsemi dajatvami) kot ce bi kupoval pri nas.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.03 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Avg 19, 2012 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prihaja CMSIS-DAP
Kaj to pomeni? Eno debug orodje (lahko tudi uLink2), lahko uporabljaš v vseh IDE orodjih, ki ponujajo DAP driver. To pomeni tudi, da bodo proprietary debuggerji ali pomrli ali pa ponudili razširjeno funkcionalnost, kar bo njihova dodana vrednost.
NXP, ST, Atmel, Freescale že imajo CMSIS-DAP debugerje, ki jih lahko uporabljaš v katerem koli IDE orodju, hkrati pa so ceneni s hobistu dostopno ceno.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70656.48
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2012 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
17.34 KB |
Pogledana: |
2744 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.37 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 8:37 pm Naslov sporočila: Re: Keil Ulink 2 za 20 dolarjev? |
|
|
aly je napisal/a: |
Upa kdo kupit in stestirat? |
Aly kaj te zanima glede tega? Jaz zaenkrat razen "čudne" vsebine CD-ja z driverji nisem opazil nič posebnega. Dela brez vsakih posebnosti ... btw ... testirano s toolchain V4.53.
|
72.75 KB |
5 krat |

|
|
38.63 KB |
9 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni