www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sanyo Eneloop (tuja trgovina)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2012 9:38 pm    Naslov sporočila:  Sanyo Eneloop (tuja trgovina) Odgovori s citatom

Najprej cene (bigbang/mimovrste/voelkner) v evrih
Poštnina: ?/4/10

Polnilec MQR06 (zraven 4xAA) - ta polni razdelke posamezno
40/32/24

Polnilec MQN04 (zraven 4xAA) - ta polni po parih
23/21/14

Baterije 8xAA pack
?/33/15

Baterije 4xAA(A) pack
19/18/8

Še link voelkner

Sam sem naročil v soboto, v ponedeljek je bilo odposlano, danes (v sredo) sem dobil.
Zelo dobro zapakirano, blister pakiranja, resen račun, obrazec za vrnitev.
Zelo zadovoljen.

Lp,
Peter

Nazadnje urejal/a twom Čet Sep 06, 2012 12:10 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 7:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Voelkner je kar zakon. Sploh, ker ima tudi ves asortiman od Conrada po znatno boljših cenah.
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V primerjavi s Conrad so tukaj cene zelo všečne, poštnina pa nekako razumljiva.

Ker nameravam kupit nekaj baterij in polnilec IPC-1L, ki je tukaj neprimerno cenejši, kot v Conradu (25€ vs. 33€), polnilec se pa dobro obnese, ker enega že imam.

Ob tej priliki sprašujem, če bi se kdo želel pridružiti naročilu (karkoli, vaša stvar), da podelimo poštnino.

audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 5:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj so te cene v Slo kar konkurenčne:

Tukaj

in

Tukaj

dyfan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54
Aktiv.: 2.96

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

... in tukaj
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 5:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale polnilec sem mislil, ker ima več funkcij in še prikaze.
Če ta polnilec kupim v slovenskem Conradu, pride s poštnino vred dražji, kot tukaj s poštnino vred. Če dodam še nekaj baterij in kakšno malenkost, se že splača, baterije same pa so tukaj očitno najcenejše. Polnilci v kompletu z baterijami me ne zanimajo, ne nudijo nobene diagnostike.

Nazadnje urejal/a reber Čet Sep 06, 2012 9:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem, kje je tu konkurenčnost: Jaz sem dal za 8 eneloopk 15€ + 9€ PTT (Itak sem vzel še fotoaparat), pri nas je 8 eneloopk vsaj 33€ + PTT, ki običajno tudi ni pod 5€ ???
Nazaj na vrh
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 9:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Saj so te cene v Slo kar konkurenčne:
Tukaj
in
Tukaj
?? še enkrat poglej cene - 8xAA (33 vs 15)

dyfan je napisal/a:
... in tukaj

Zanimivo, na mimovrste se je pocenil za 4€.
Preden sem začel temo sem preveril cene.

Cene pri nas so oderuške, še posebej baterij (pa še marsičesa ...)
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 10:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede na to, da mnogi pohvalite eneloop baterije, sem se končno odločil da kupim in preizkusim, ker do sedaj sem večinoma kupoval GP in so pri nas v primerjavi s temi cenami občutno višje, eneloop prav tako. No, tudi recyko GP so tukaj neprimerno cenejše kot v naših trgovinah Evil or Very Mad dobro nas skubijo.

Če se ne mudi in se vsaj dva dogovorita za skupno nabavo, se poštnina 9,95€ tako razpolovi in je že zelo podobna našim poštninam, če se najdejo trije, je poštnina že nižja od naših najbolj ugodnih. Ob nakupu dveh ali treh artiklov pa profitiramo tudi s samostojnim nakupom.

Kar se tiče polnilcev, ki jih ponujajo pami osebno ne ustrezajo, želim tak polnilec, ki je sposoben nekaj uporabnega izmeriti in tudi prikazati. Enega takega že imam, ampak rabim še enega, ker se zgodi, da je za napolnit več baterij ali pa se ene ravno ciklajo, pa so druge za napolnit.

cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.98
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 10:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tudi pri nas se da baterije eneloop dobiti ceneje .
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.64
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Glede na to, da mnogi pohvalite eneloop baterije, sem se končno odločil da kupim in preizkusim, ker do sedaj sem večinoma kupoval GP in so pri nas v primerjavi s temi cenami občutno višje, eneloop prav tako.

Imam Eneloope XX in sem zelo zadovoljen, med tem, ko o GP ne morem reči nič pozitivnega.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
oldtimer 65
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Jul 2012 15:53
Aktiv.: 1.52

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 06, 2012 11:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa ta možnost- http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1728&products_id=65149 - naročiš pri http://www.primusr.com/ prevzameš lahko osebno v Komendi ali pa pošljejo po pošti... Whistle

17,9 ojra.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  97.51 KB
 Pogledana:  2 krat

17,9 ojra.jpg

Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.76
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 18, 2014 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali bo kdo kaj naročal v bližnji prihodnosti iz Voelkner-ja? Bi imel eno malenkost za dodat v paket.
Nazaj na vrh
laura
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48
Aktiv.: 10.80
Kraj: Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 18, 2014 10:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz naročam/kupujem v Elektronabavi in sem zadovoljen.
jernejb
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 02 Apr 2014 8:48
Aktiv.: 0.01
Kraj: Pod Sveto Goro

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 02, 2014 10:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz eneloopke kupujem pri preverjenem (nevarnost ponaredkov) trgovcu na Ebay-u. Paket štirih AA pride 11,80 eur s poštnino. Je pa to novejša generacija z oznako HR-3UTGB (1800 ciklov, 70% napolnjenost po 5 letih). Uporabljam jih v svetilkah, termometru in ročni navigacijski napravi. Polnim jih izključno z enournim režimom (tok 2A) in sem z njimi zadovoljen.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni