|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
juref Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 11:45 Prispevkov: 226 Aktiv.: 1.20 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Sob Sep 08, 2012 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
zadeva se je zopet "zamašila". Vrednost ob pritisku tipke shranim v eeprom in ob ponovnem prižigu procesorja se mi pojavi na zaslončko. Problem pa je ker te vrednosti ne morem uporabiti, se od tej vrednosti čas ne odšteva ampak je vedno isti... Ali je imel kdo podoben primer?
hvala za odgovore
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 6:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa če bi malce bolj natančno povedal, kaj bi rad dosegel? Prvotno si samo spraševal, kako spraviti spremenljivko, da jo naslednjič lahko uporabiš... In to smo rešili.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juref Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 9:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor sem program pogledal....
kako imaš x in y definirana? Nisem nikjer zasledil. Pravzaprav sem našel in imaš definirano kot unsigned int, ti pa ga preverjaš, če ima negativno vrednost. Narobe!
Dobro bi bilo, če bi si ogledal, kakšno vrednost lahko katera od spremenljivk ima (njen doseg). Jaz imam to v papirni obliki, bom poizkusil poiskat elektronsko...
EDIT: v prilogi imaš to omenjeno bolj na začetku. Je pa to iz wikipedije
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
CsyntaxWIKIPEDIA.doc |
Velikost datoteke: |
315 KB |
Downloadano: |
3 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juref Član

|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 6:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
lojzek je napisal/a: |
Kolikor sem program pogledal....
kako imaš x in y definirana? Nisem nikjer zasledil. Pravzaprav sem našel in imaš definirano kot unsigned int, ti pa ga preverjaš, če ima negativno vrednost. Narobe!
Dobro bi bilo, če bi si ogledal, kakšno vrednost lahko katera od spremenljivk ima (njen doseg). Jaz imam to v papirni obliki, bom poizkusil poiskat elektronsko...
EDIT: v prilogi imaš to omenjeno bolj na začetku. Je pa to iz wikipedije |
hvala lepa! Se bom potrudu ampak imam trenutno zagovor diplome in se moram še malo k temu posvetiti še enkrat hvala!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni