www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Multimeter Batronix BXM240 in alternative
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hudir
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 06 Mar 2012 0:18
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 22, 2012 10:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še zame en kos BXM240 prosim!

Prosim pošlji mi trr na ZS.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sebastjan1976
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Dec 2011 1:20
Aktiv.: 0.30
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 22, 2012 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Multimeter in poštnina plačani v celoti. Very Happy
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.68
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 22, 2012 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hudir je napisal/a:
Prosim pošlji mi trr na ZS.

mkosmac je napisal/a:
Prosim za podatke na ZS.

Joj, fantje, resno!!!!! Ne znate brat? VSE JE NAPISANO PAR POSTOV NAZAJ.
In ne mi govorit "nisem videl". zadeva je DVAKRAT omenjena. To je izključno lenoba, ker se nekomu ne ljubi brati celotne teme. Ne bi rekel, če bi bilo strani 50 ali 100...
Res mi kri zavre pri takih...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
horvi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 16:36
Aktiv.: 0.66
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2012 8:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

... plačano zame "horvi" in za "WR3" ... prevzel bo "bray"

hvala & lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.60
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2012 12:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

29 naročenih, 27 potrjenih, trenutno 20 plačanih, torej še 9 plačil, od tega 7 potrjeno na mail in je transakcija najbrž v teku, 2 pa še nista potrdila.
Verjetno bom naročil 30 kosov, za vsak slučaj, če se še kdo odloči, če pa slučajno kdo iz spiska ne potrdi ali plača in se tako odpove nakupu, pa ne bo nič hudega, prav gotovo se bo našel kdo drug, ki bi ga zanimal skupinski nakup, lahko pa mi bo multimeter tako všeč, da bom obdržal kar 2 kosa Smile

koala33
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2011 14:58
Aktiv.: 2.10
Kraj: Krka

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2012 4:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Plačano skupaj z poštnino.

LP, Aljoša
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2012 7:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reber, mogoče bi bilo fino če bi tukaj napisal, kdo je plačal (od koga si že dobil) in kdo še ni...tako da se ve.

Pa še---si se že odločil kdaj boš naročil?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.60
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 25, 2012 9:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mail z naročilom 30 kosov je že poslan, sedaj samo še počakam predračun, da ga lahko plačam. Prispela so skoraj vsa predplačila, samo 3 še niso (banke so včasih precej počasne), bodo dobili opomnik na e-mail, ampak ni panike, bom pač založil za nekaj dni, da gre naročilo naprej. Zaenkrat hvala vsem za hiter odziv in resno sodelovanje, upam, da bo tudi naročilo izpeljano v nekaj dneh in paket prejet že v prihodnjem tednu, ker rahlo dvomim, da bi bilo že konec tega tedna, pa saj se najbrž ne mudi Smile
bray
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2005 23:53
Aktiv.: 1.38
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo...je že pri meni. Wink S temle tadrugim rumenim (ki je ravno pri roki) se sicer ne more primerjati je pa tako na prvo žogo zelo vredu stvar. Kaj več pa ko bo čas.

Reber...hvala, da si izpeljal akcijo in zorganiziral dostavo!

IMG_20121001_130345.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  216.62 KB
 Pogledana:  52 krat

IMG_20121001_130345.jpg

s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.28
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 10:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od danes sem tudi jaz lastnik BXM240 multimetra.

Ko bo čas preberem navodila in ga temeljito sprobam.

Hvala vsem ki so zaslužni za to, posebe Reber-u.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bostjanbl
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2010 19:12
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 2:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@reber: Sem prebral, da si naročil več multimetrov in me zanima, če še lahko enega kupim.
Nazaj na vrh
sebastiant
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43
Aktiv.: 7.86
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala organizatorju, danes dobil multimeter.
miko 555
Član
Član

Pridružen-a: Sob 30 Okt 2010 7:17
Aktiv.: 0.48
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 2:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Instrument sem dobil, izgled v redu, na hitro sem ga s probal, mislim, da bo kar v redu.
Še enkrat hvala Rebru in ostalim za uspešno akcijo! Applause Applause
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 5:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil tudi jaz. Se je kdo že igral s softverom? To je nekaj čudnega....graf sploh nič ne kaže, spodaj pod njim se prikazujejo neke vrstice, a samo če instrument kaže "OL", če je neka določena vrednost se zadeva ustavi...navodila so v stilu kitajcev tako da....
Sploh obstajata dve verziji, ki sta po videzu enaki: ena, ki je zraven na CD-ju in druga, ki se sname z neta.
Nazaj na vrh
koala33
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2011 14:58
Aktiv.: 2.10
Kraj: Krka

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 7:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil multimeter, hvala reber za odlično organizirano akcijo.

LP, Aljoša
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Naslednja
Stran 11 od 13

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni