|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.80 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jun 26, 2006 8:54 pm Naslov sporočila: Oko kamere v slačilnicah.... |
|
|
Prijave o nezakonitih videonadzorih kar dežujejo, je za 24ur.com povedala informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar. Videonadzor naj bi bil tudi v stranišču znanega ljubljanskega lokala Global, v mariborskem Hervisu naj bi se kamere skrivale v slačilnicah, številne prijave pa so prejeli tudi iz različnih fitnes klubov. Urad informacijskega pooblaščenca, ki ga vodi Nataša Pirc Musar, je specializirani blagovni hiši Emporium izdal odločbo, s katero ji odreja, da takoj v celoti preneha z izvajanjem videonadzora v slačilnicah za pomerjanje oblačil.Nadzorni organ za varstvo osebnih podatkov je po prijavi v Emporiumu začel postopek inšpekcijskega nadzora nad izvajanjem določb Zakona o varstvu osebnih podatkov. V postopku so preverili ureditev sistema videonadzora v nakupovalnem središču.
Več in vir ( 24ur) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Pon Jun 26, 2006 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ve Hervis, Maribor mislim, da piše v kabini, da je pod video nadzorom. Meni se je zdelo zelo čudno, da je to sploh dovoljeno. Na nekaterih sanitarijah sem že tudi opazil kamere.
Big brother watching us...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jun 27, 2006 12:53 am Naslov sporočila: |
|
|
O teh predpisih sem se kar nekaj pozanimal in ima Pirčeva prav.
Me je pa začudla njena izjava, da kamere ne smejo biti v dvigalih.
Po moje so tam kar potrebene že zaradi varnosti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 10:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Me je pa začudla njena izjava, da kamere ne smejo biti v dvigalih.
Po moje so tam kar potrebene že zaradi varnosti. |
Da mladi pred sex... nataknejo kondom
Drugače se pa strinjam s tabo.... _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni