www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Velleman programator & problem
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 17, 2005 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da ne odpiram nove teme ...
Za lastnike Velleman programatorja in testne plošče K8048 ...

Assembler, Programmer and datasheets. Full package !
Update Rev 2.3.2
(22864 kB)
DOWNLOAD

This ZIP file is an update for your existing version of PROGPIC2 software.
Unpack and copy these files over your existing files. Important for WinXP SP2 users: file handling bug fixed!
(42 kB)
DOWNLOAD
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 24, 2005 9:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam imam PIC 16F877 in mi je učeraj zvečer končno uspela peka programa na njega preko ICSP, kar se tiče 877A pa ne vem ker še nisem preizkusil! Na vellemanovi strani pa imajo update za ta program!

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
brilliance
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 09 Jun 2006 12:34
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 12:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ojla ..

Evo, pred kratkim sem nabavil velleman-a Mad Pa me je ze na zacetku pustil na cedilu. Nikakor nemorem sprogramirati 867a pic-a
Tudi tisti demo.asm za 876 negre. Sumim v clock, saj dela 876A pri 20Mhz, na programatorju pa je precej majnsi kristal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sumiteam
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 10:07
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Roadracer je napisal/a:
Sam imam PIC 16F877 in mi je učeraj zvečer končno uspela peka programa na njega preko ICSP, kar se tiče 877A pa ne vem ker še nisem preizkusil! Na vellemanovi strani pa imajo update za ta program!

LP

Sem že update-u program, vendar problem mora očitno biti nekje drugje.
Nazaj na vrh
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 04, 2006 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

brilliance je napisal/a:
Ojla ..

Evo, pred kratkim sem nabavil velleman-a Mad Pa me je ze na zacetku pustil na cedilu. Nikakor nemorem sprogramirati 867a pic-a
Tudi tisti demo.asm za 876 negre. Sumim v clock, saj dela 876A pri 20Mhz, na programatorju pa je precej majnsi kristal.

Med 876 in 876A je razlika in mora biti koda temu primerno spremenjena. Meni je ta programator zapisoval v obe verziji kontrolerja povsem brez težav ...

Težavo sem imel semo enkrat pa še to je bilo krivo prenizka napajalna napetost. Preizkusi s tem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda bo tole pomagalo:
877 ima dve masi in dva plusa. Povezat je treba obe masi in oba plusa.

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni