|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mkosmac Član

Pridružen-a: Čet 26 Mar 2009 22:18 Prispevkov: 301 Aktiv.: 1.52 Kraj: Limbarska Gora
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 7:33 pm Naslov sporočila: Predvajanje videa v Firefox |
|
|
Pozdravljeni!
Ob začetku študija sem obiskal tole stran. Ko na levi kliknem Predavanje 1 ter Predvajaj celotno predavanje mi videa ne predvaja v Mozilli ampak mi odpre okno za download, kjer video lahko odprem z VLC.mov (Privzeto) ali pa shranim.
Prepričan sem, da se video da predvajati v brskalniku, saj ga je na predavanjih pokazal predavatelj.
Uporabljam Mozilla Firefox 15.0.1.
Zanima me, kako to rešit. _________________ LP Matej
if(?) ask_google(); |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni predvaja čisto v redu v Firefoxu 15.0.1 in sicer v QuickTime plugin-u! _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
uzo Član

Pridružen-a: Sob 11 Avg 2012 19:06 Prispevkov: 35 Aktiv.: 0.22 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Posnemi si QuickTime player. Mislm, da boš potem lahko gledal v brskalniku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni