www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nogomet...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 9:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Heh, to je pa tako, kot ce bi rekel, da vecina kolesarjev deluje na nizjem intelektualnem nivoju (kar je sicer res) in da je kolesarjenje za neumno rajo - zadnji vikend so celo zaprli kup cest za te idiote, ki se ocitno niso sposobni drzati CPP in potrebujejo poseben tretma Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70651.09

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 9:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.26
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 10:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nesmiselna prepiranja. Vsak se naj zabava s tem, kar ga veseli. In nogomet je za navadne smrtnike zgolj zabava.
Intelektualni nivo ljudi določati na osnovi njihove pripadnosti določenemu športu pa mislim, da je popolnima zgrešeno.
Nazaj na vrh
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 11:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam rad skoraj vse športe. Pomenijo pa mi rekreacijo in druženje. Ležanje na kavču in gledanje drugih, kako igrajo, pa me dolgočasi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 12:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moje kolo je navadno mestno kolo za 29.990 SIT. Na klancu na Krvavec sem že dvakrat zdrobil ležaje od gonilke, ker kolo nima dovolj nizkih prestav. Gora ni nora, nor je kdor gre gor.

@Sokrat: Res je svinjarija, da zaradi nekakšne kolesarske dirke zaprejo ceste.

@Igor k.: Če pogledaš, kako se obnašajo nekateri ljubitelji nogometa, potem obstoja korelacija z mentaliteto in intelektom. Iz osnovne in srednje šole se spominjam, da so bili najbolj vneti fuzbalisti (igralci in gledalci) tisti z slabim oziroma zanič učnim uspehom. Že takrat se mi je zdela stvar čudna.

Jur
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 12:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Misljeno je bilo saljivo (zato smajli) - ce je ne bi zaprli za tisto eno uro (tudi pri nas so sli skozi kraj), bi se koga razmazalo po cesti, tako se je pa vsaj truma ljudi spravila na rekreacijo.

Mislim, da je tvoja pripomba nesmiselna. Sosolci, ki so tudi z zanimanjem spremljali sport po TV (nogomet, kosarko, hokej, itd.) in ga se evdno, so vsi koncali fakulteto (univ.) in/ali delali/delajo se naprej; to ni ravno enostavno z "zanic ucnim uspehom", ki bi ga po tvoje morali imeti.
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od mojih osnovnošolskih sošolcev z slabim uspehom, ki so se ukvarjali z nogometom ni niti eden prišel do fakultete. Več kot eden bi moral ponavljati razred (osnovne šole), pa pred časi to ni bilo mogoče. Postali so poštarji, mehaniki, (tudi kriminalci) in podobno. Noben pa ni postal nogometaš...

Jur
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda si pa le ti hodil v solo, iz katere so prisli sami bedaki in nic nogometasev ? (en sosolec je zdaj obcasni slovenski reprezentant, morda res ni blestel z ocenami, a je za njim koncalo vsaj 50% drugih, nenogometasev)
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne, niso prišli sami bedaki. Omenjal sem le ljubitelje nogometa, ki so imeli slab učni uspeh. V bistvu pa nimam nobenega sošolca, ki bi dosegel kaj pomembnega, razen enega (bivši minister za obrambo), če to kaj šteje. Pa še to je stvar politike, ne pa znanja.

Jur
Nazaj na vrh
Proteus
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03
Aktiv.: 8.18

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na stvar je potrebno gledati s pozitivne strani. Končno greš lahko med tekmo po mestu in nikjer nobene gužve. V trgovini dovolj prostora in zraka, da lahko končno v miru kupiš tisti kos kruha in mleka.

Skratka naj živi nogomet.

P.S.:
Pa toliko zapostavljenih žensk brez moških spremljevalcev
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 28, 2006 3:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Proteus je napisal/a:
Na stvar je potrebno gledati s pozitivne strani. Končno greš lahko med tekmo po mestu in nikjer nobene gužve. V trgovini dovolj prostora in zraka, da lahko končno v miru kupiš tisti kos kruha in mleka.

Skratka naj živi nogomet.

P.S.:

He, he tole je sigurno izjava meseca

psic
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2005 18:03
Aktiv.: 0.28
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 01, 2006 2:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:

to so bili cestni kolesarji, ki so res "low level driverji" za razliko od nas, gorskih. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Sick Sick Sick

Applause

Ravno danes sem med kratko turco razmišljal kako fino je med nogometnim prvenstvom, cel gozd sem imel zase Smile

Proteus je napisal/a:

Dancing

EDIT: Aja, še to, tista žoga je bojda vredna čez 30.000 sit. Jst bi [slovenščina je zame španska vas] takoj za njo se podil Wink
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38
Aktiv.: 1.04
Kraj: LJ/ng

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 01, 2006 3:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V bistvu mi dol visi za ta nogomet. Pogledal sem 1. tekmo, pa se ne spomnim kdo je igral, kaj šele izid. Sem pač ravno ležal na hrbtu in srebal pivo, pa sej je daljinec ustavil na nagometu. To je vse.

Sicer pa moram pošteno povedati, da nisem pristaš športa. Recimo, da me zanimajo samo tisti pri katerih se sedi. Torej avtomobili, jadranje, letala, bob in najbolj dostopno: kolesarstvo, ki pa ga nikoli ne gledam, naj bo cestna ali downhill dirka. To je tudi edini šport, ki sem ga prakticiral 2-3 leta. Potem so mi ukradli kolo. Mad

Od takrat sem se zaklel, da se ne bom športal. Ne tekel za avtobusom Wink

Iggy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 03, 2006 10:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, še nekaj sem pozabil. Medtem ko država zapravlja denar za nov nogometni stadion, ljudje krepavajo ker ni denarja za zdravstvo (onkološki institut, bolnice,...)

Jur
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 03, 2006 10:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

... sicer bi pa ziveli neskoncno dolgo in ne bi obolevali za nobeno recjo Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni