|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5536 Aktiv.: 24.04 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hehe - midva pa malo proti NG pogledujeva ...
Se mi zdi, da smo Slovenci res zelo zapečkarski, kar se selitev tiče ...
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.71 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Odlična prilika za selitev v bolj urbano okolje
Jaz se selim vsake par let in nič ne škodi. V Kranju so stanovanja dokaj poceni, v Vodicah pa se gradi novo naselje stanovanjskih hiš. |
Sploh nebi bil probem, če bi mi podjete plačalo boljšo plačo in jo del avtomatsko trgalo za najemnino. Žal pa teh ne poznam oz. jih je le kakšna peščica, ki so sposobni v dogovoru sestaviti tako pogodbo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.69 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobranka, te zgodbe že dolgo ni več. V zadnjih 15 letih sem se precej selil (tudi zaradi menjave službe) pa te prakse nisem videl nikjer. Mogoče je to bilo kdaj aktualno v kakšnem TOZD-u (primer je recimo nekdanji IMV oziroma sedanji Revoz NM, ki je imel "svoje" blokovsko naselje), danes pa tega ni videt več. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni