www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

big bob

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Bgrguric
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Maj 2012 14:44
Aktiv.: 0.66
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 09, 2012 9:56 pm    Naslov sporočila:  big bob Odgovori s citatom

zanima me če lahko kupim big bob ker je bil na voljo do 31.3 potem pa nič več. Ali je zdaj možno iti na ta paket.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 09, 2012 10:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Boljše je vzeti big boob, skoraj vedno dobiš par.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pomar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15
Aktiv.: 1.25
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 09, 2012 11:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zamudil si tudi drugi rok ki je bil do 31.7.2012. Sedaj ne moreš sklenit naročnine big bob.
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.12
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 4:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zopet je zunaj BIG BOB. Glede na svojo ceno me zelo mika zamenjati operaterja. Kakšne so vaše izkušnje z BOBom?
jvolk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14
Aktiv.: 3.14
Kraj: okolica Divače

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 4:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem na mobitelu. V cca 10-20% se recimo zgodi, da ne morem dobiti številke na bobu, pa se ta ne pogovarja in je v "omrežju". Zdaj pa ne vem kje je krivda ...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.12
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 5:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To se tudi meni dogaja (simobil), ko kličem koga na mobitel pa pravi, da je nedosegliv ali zaseden. Po ponovnem poizkusu deluje normalno.
Očitno je to težava med operaterji.
Mene bolj zanima podpora, drobni tisk, ...

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70782.26

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 6:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 6:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.bob.si/pomoc/bob-racun

Lahko tudi na mail, da jih ne futraš na 090
Prav gotovo jih ne bi klical na 090 če bi šlo za njihovo napako, ampak bi jim mater na 080 in na mail.

Tudi sam malce razmišljam, da bi vzel en tak paket kot družinski telefon, da ga vsi uporabljamo za klice, sicer pa imamo kar IZI pakete, saj bolj malo porabimo.
Čeprav malo porabimo, še vedno lahko tega Boba porabimo za klice v vsa omrežja, saj mi Telemach daje minute le za stacionarna omrežja, vedno več folka je pa dosegljivo na mobitele.

zalarsim
trgovec

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2012 8:44
Aktiv.: 0.19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam Boba že takoj od začetka sem sklenil naročnino in dela ok signal je kr ok praktično je to tak simobilov signal...podpora na 090 je za naročnike kolikor vem 10min na mesec zastonj so pa mal počasni z podporo(pa kje pa danes niso )...drugače jaz vse urejam z njimi kar preko maila tako da tudi ko so mi ukradl telefon z kartico sem vse uredil preko maila so pa definitivno bili najdražji da sem dobil ponovno drugo kartico....pogovori so pa skor da zastonj prej sem porabo 10-20€ na izi na tušu ...sedaj pa na 10€ sem prišel ko sem še 1Gb prenosa imel vklopljenega ki pa je 6€...sedaj sem pa tudi to izklopil pa teško dobrih 5€ potrošim da osnovno kar dosti klicarim nekaj smsov včasih tudi kar po netkam preko telefona...in pa praktično vsako nedeljo se iz avstrije pogovarjam in tudi tja kličem in ker imajo tam tudi boba je zelo poceni.Je pa problem za čakajoči klic ker ne podpira pa še kakšno malenkost brez katere se pa da po moje kamot preživet.In pa za klicoče je čudno ker ima pozivno 068 in verjetno vsak misli da na drug planet kliče Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
tretjic
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Sep 2009 1:19
Aktiv.: 2.29
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam big bob dobrega pol leta, prej sem bil na Simobilu (v bistvu je tudi Bob Simobil). Nisem opazil kakšne bistvene razlike, razen tega da sem prej res pazil, koliko govorim in plačeval 20 eur/mesečno, zdaj pa govorim kolikor hočem, pa plačujem 10 eur. Telefonsko imam isto, kot prej.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jvolk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14
Aktiv.: 3.14
Kraj: okolica Divače

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 9:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zalarsim je napisal/a:
In pa za klicoče je čudno ker ima pozivno 068 in verjetno vsak misli da na drug planet kliče Smile

Ne moreš prenesti številke?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 10:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekaj sem želel vprašati na 080 680 680, pa je številka že od včeraj nedosegljiva Evil or Very Mad kot kaže želijo nizko ceno kompenzirati s številko 090 Twisted Evil

Kar se pa tiče številk... T-2 ima pozivni za mobilno omrežje 064 in tudi marsikomu ni jasno Shocked

.

ticla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Dec 2007 22:52
Aktiv.: 2.06
Kraj: Župečja vas

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 10:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jvolk je napisal/a:

Ne moreš prenesti številke?

Gre prenesti, samo ko izpolnjuješ za naročnino, še poleg označiš za prenos številke in izpolniš potrebne podatke.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni