|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 12:47 am Naslov sporočila: Nakup GPS sistema |
|
|
Eno vprašanjce za GPS poznavalce, ki sem jih tu opazil kar nekaj.
Kupil bi si kar kombinacijo bluetooth GPS sprejemnik + dlančnik. To pa zato, ker bi sprejemnik potem lahhko uporabljal tudi z notebookom.
Glede nakupa sprejemnika me zanima sledeče: Glede na to, da delujejo Garminovi programi samo z Garminovimi sprejemniki, ali delujejo drugi programi tudi z Garminovimi sprejemniki? Oz. ali se splača kupit Garminov sprejemnik za 38000SIT, ali je bolje dati 10000SIT manj za kaj drugega.
Glede dlančnika pa samo.... ve kdo za kakšno ugodno ponudbo?
Lp, M@ic _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70830.56
|
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 11:31 am Naslov sporočila: |
|
|
kolikor sem raziskoval, ima Garmin edini karte Slovenije.... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Slovenija mi niti ni tako (zelo) interesantna... Sem ter tja se odpravim malo po Evropi, in takrat bi mi GPS res prišel prav. Kateri softver pa priporočate? Je kakšen, ki posebej izstopa? Malo sem iskal sw za notebook, pa nisem nikjer našel turn by turn navigacije... izgleda, da delajo to samo za dlančnike.
Lp, M@ic _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni