www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

T-QUALIZER majica

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
papagaj93
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50
Aktiv.: 4.13
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 10:55 pm    Naslov sporočila: icon_cool T-QUALIZER majica Odgovori s citatom

Pozdravljeni, pred tednem dni po sprehodu po ljubljani sem videl ene ful kul majice ki so utripale po ritmu glasbe. Zadeva je izgledala res fantastično toda za majico kar precej draga zadeva, mislim da okrog 35€.

Govorim o tej stvari: http://www.tqualizer.com/

Zanima me ali bi se lahko kje dobilo majico ceneje, (končna cena nekje 20€) ali pa kako bi se lahko lotil njene izdelave.

Ekran, se da odstraniti ker je pritrjen z ježki na majico, in prek kabla povezan na krmilni modul ki ga nosimo v stranskem žepu majice. Pomislil sem na izdelavo, toda ali se izplača? predvsem pa bi predstavljal problem to kje dobiti oziroma narediti takšen "ekran" krmilno enoto pa se že sprogramira.

LP Rok
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.83
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 11:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izdelava tega kar že Kitajček šiba na tone in tone Rolling Eyes
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 20, 2012 11:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No to mi je že jasno, ampak zasledil sem trgovino in tam stane majica 35€ ??

Sicer pa kot sem rekel, če kdo ve ali zasledi cenejšo opcijo, recimo okrog 20€ pa zelo dobrodošlo.

LP Rok
Nazaj na vrh
gargamel
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 11:42
Aktiv.: 0.60
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 20, 2012 12:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://dx.com/s/led+shirt

Tukaj imaš polno tega. Nevem pa kakšna je kaj kvaliteta.

faznprifer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Okt 2012 9:36
Aktiv.: 1.13
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 20, 2012 7:36 pm    Naslov sporočila: icon_complicity  Odgovori s citatom

Drugače pa Ebay.. jaz sem pred kratkem naročil dve.in sem zadovoln. Wink
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=sound+activated+shirt&_sacat=&_odkw=electro+shirt&_osacat=0&_from=R40
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.59
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 21, 2012 2:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če pogledaš kateri koli video, je lepo vidno, da je graf ves čas enak, samo višina se spreminja. Sploh ni pravi spectrum analyzer, ampak samo merilec glasnosti. Jajca Razz
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 21, 2012 10:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
Če pogledaš kateri koli video, je lepo vidno, da je graf ves čas enak, samo višina se spreminja. Sploh ni pravi spectrum analyzer, ampak samo merilec glasnosti. Jajca Razz

To sem opazil dokaj hitro, samo je pa useeno kul zadevica če greš [slovenščina je zame švedska vas] u gužvo mal u kšn disko pa to Wink

Bom tudi sam razmislil o nakupu Wink

LP Rok
Nazaj na vrh
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 21, 2012 11:12 am    Naslov sporočila: icon_complicity  Odgovori s citatom

faznprifer je napisal/a:
Drugače pa Ebay.. jaz sem pred kratkem naročil dve.in sem zadovoln. Wink
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=sound+activated+shirt&_sacat=&_odkw=electro+shirt&_osacat=0&_from=R40

In koliko te je prišlo vse skupaj € ? dve majici plus ostala nesnaga ki jo moraš plačati Razz Laughing

LP Rok
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni