|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1908 Aktiv.: 8.03 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Tor Jun 15, 2010 4:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
pececnik je napisal/a: |
Mozila zadnje čase res slabo deluje. Velikokrat zamrzne. Pobere nenormalno rama. pa še bi lahko naštel.....
Lp,
Matic |
Tudi meni - ni pomagalo brisanje piskotov,datotek,defrag,detajlni pregledi z antivirusi,HBCD,...
Se vedno je zabijalo svchost.exe
In zato sem tudi jaz racunalnik kromiral (G.Chrome) in sem zadovoljen. _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
abnox Član

Pridružen-a: Sob 11 Avg 2007 10:45 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.22
|
Objavljeno: Čet Jul 26, 2012 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Da ne odpiram nove teme, bi kar tukaj zastavil vprašanje.
Primer: preko MF z neta dl 30 MB veliko datoteko pri povprečni hitrosti prenosa 100 KB/s, kar pomeni da bi se datoteka morala prenesti v nekaj minutah. Tako pa prenos traja tudi pol ure, kljub temu da piše da je hitrost prenosa 100 KB/s. Gre za kakšno okvaro oz. napako? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
abnox Član

|
Objavljeno: Čet Nov 01, 2012 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
abnox je napisal/a: |
Da ne odpiram nove teme, bi kar tukaj zastavil vprašanje.
Primer: preko MF z neta dl 30 MB veliko datoteko pri povprečni hitrosti prenosa 100 KB/s, kar pomeni da bi se datoteka morala prenesti v nekaj minutah. Tako pa prenos traja tudi pol ure, kljub temu da piše da je hitrost prenosa 100 KB/s. Gre za kakšno okvaro oz. napako? |
Je slučajno možno, da ima disk težave z zapisovanjem? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.36 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Pet Nov 02, 2012 1:35 am Naslov sporočila: |
|
|
prej bi rekel, da ti kot pri večini programov kaže v kbit/s kar pomeni, da tvojih 100kb/s enako kot 12.5kB/s.
Verjetno več da je 1B(Byte)=8b(bitov) _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
abnox Član

|
Objavljeno: Sob Nov 10, 2012 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dorijan je napisal/a: |
prej bi rekel, da ti kot pri večini programov kaže v kbit/s kar pomeni, da tvojih 100kb/s enako kot 12.5kB/s. |
Dam roko v ogenj, da to ne drži oz. da ni problem v tem. Torej, je možno da ima HD težave z zapisovanjem?
Dorijan je napisal/a: |
Verjetno več da je 1B(Byte)=8b(bitov) |
Da, vem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni