www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mnenja o izdelkih

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
martinopresnik
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2010 14:42
Aktiv.: 1.20
Kraj: Šentrupert nad laškim

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2012 10:45 pm    Naslov sporočila:  Mnenja o izdelkih Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Pred nekaj dnevi sem bral mnenja o nahrbtniku za prenosnik (mimo*****.com =)) in ker so bila vsa pozitivna sem jo seveda kupil. In za malo denarja je bilo malo glasbe (beri popolnoma neuporabna).
Na srečo, je možno izdelek vrniti oz. ga zamenjati. Ob tem pa sem napisal mnenje o torbi (nič žaljivega, vsako besedo sem utemeljil) in se moje mnenje nekako ni pojavilo. Piše pa da neargumentirana mnenja ne bodo objavljena, ampak jaz sem vse argumentiral.

Nimam se namena pritoževati ali dvigati prah, želim samo, de pred nakupom malo razmislite o mnenjih. Tudi če izdelek zamenjate, je poštnina vaša.

Lep dan še naprej!

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70825.58

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2012 11:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 8:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mimovrste je najbrž privat firma, ki ji ni v interesu da nekdo piše karkoli negativnega o njihovih artiklih, utemeljeno ali neutemeljeno.
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dejansko je res, da zelo negativna mnenja zelo zelo neradi objavljajo, vem za več primerov. Mogoče moraš napisati nekoliko v lepši obliki, ampak še vedno negativno.

Pripni tukaj citirano besedilo, ki si ga želel objaviti tam. Aja, pa še link do artikla prosim, da vidim kaj si kupil za en klump.

Cene pri njih tudi niso več tako ugodne kot nekoč, vsaj ne v primerjavi z drugimi. No, ker zaradi cen težko dosegam VIP članstvo, pristopim k temu nekoliko drugače. Izbrani izdelek poiščem tudi drugje in če je cenejši, jim pošljem povpraševanje z željo, da mi ponudijo vsaj enako ceno, če želijo da kupim pri njih in včasih res uspe, če pa ne, pač naročim drugje (upoštevam tudi morebitne stroške dostave ali prevzema). Ne kupujem samo zase, da ne bo mislil, da sem tak zapravljivec, da vsako leto dosežem VIP Razz tudi kolegom paše, če je brez poštnine in naročijo na moj račun.

martinopresnik
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2010 14:42
Aktiv.: 1.20
Kraj: Šentrupert nad laškim

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 6:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gre za tale izdelek:
http://www.mimovrste.com/artikel/2870088033
Problem je, da lahko o notranjosti nahtbtnikov samo ugibaš, v Celju ali okolici pa nisem našel nič primernega.

Citata mnenja nimam, ker sme ga napisal na spletno stran in nikamor drugam.
Napisal pa sem, da nahrbtnik nima posebej žepa za prenosnik (ali pregrade) in je tako valja po velem predalu. Ta predal je zelo velik, a ker nima pregrade, ne morem dati v njega nič drugega, kot le računalnik. Druga dva predala pa sta majhna.
Druga težava je pa zaščita na dnu (ki jo praktično ni). Je nekakšen debel oblazinjen trak, ki se lahko premika in ko dam prenosnik v torbo, se slej ko prej ta odmahne in prenosnik ostane ne tankem platnu, ki pa ne nudi zadovoljive zaščite.

Vrjamem da nimajo radi slabih mnenj, ampak a ni boljše, da stranka ne kupi, kot pa da kupi in se potem razburja.

Res pa je, da sem vzel najcenejšo varjanto in da sem slepo vrjel v ta mnenja. Brick wall

Ta žep za prenosnik, sem mislil to, kar je na videu rdeče barve.
http://www.youtube.com/watch?v=0_iZdA2AjgI&feature=player_detailpage#t=495s

PS: Ve mogoče kdo za kakšen nahrbtnik, ki ima ta "žep", je velikosti najmanj 15,6", ter ima še nekaj prostora za kakšne zveske.

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 6:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Martin, lepo si se privezal na pranger. Čestitam!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70825.60

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 6:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 7:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si v VIP imaš 60 dni, zato se pa splača, da se prijatelji dogovorijo in kupujejo skupaj na en račun, da lahko dosežejo VIP status, če ga en sam ne more.

30€ za nahrbtnik, ki je omejeno uporaben sploh ni malo, to sploh ni poceni.

Moj sin je naročil za manj denarja boljši nahrbnik, dobro oblazinjen in s prekatom za prenosnik. Model je tale: http://www.mimovrste.com/artikel/2870046734/nahrbtnik-za-prenosnik-hama-aha-c2-roza-154 ampak ga je kupil v črni barvi, ki pa ga menda ni več, je že malo star model.

Z nakupi je res problem, če v trgovini nimajo, da bi lahko sprobal, ali pa če moraš naročit, potem imaš pa še dodatne stroške za vračilo, žal, ampak vsaj ta možnost obstaja, da lahko vrneš.
Jaz nabavljam in včasih prevzamem osebno, ker pa imam VIP, nimam poštnine in zato osebno prevzemam vedno redkeje. Če artikle vračam, vrnem osebno na Jesenice, oziroma žena odda mimogrede na poti iz službe, da ni dodatnih stroškov. Kadar sem v dvomih, vedno odpiram emalažo zelo previdno.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70825.58

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 10:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.65
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa to rešujem tako, da sem kupil le ovitek za prenosnik, potem pa prenosnik skupaj z ovitkom vtaknem v klacični nahrtbnik.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni