|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bonaparte Član

Pridružen-a: Pon 19 Jan 2009 9:45 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.46 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 2:10 pm Naslov sporočila: težave pri prenosu mp3 datotek-prenese se samo 1,0 MB |
|
|
Dober dan!
Na domačem računalniku se mi je pojavil en zanimiv problem. Do nedavnega sem brez težav prenašal k sebi mp3. datoteke. Sedaj pa od mp3 datoteke lahko k sebi prenesem le del datoteke v velikosti 1,0MB. Težava je tudi v tem, ker očitno moj računalnik datoteke mp3, ki jo želim prenesti ne prepozna kot MP3 avdio, pač pa mi napiše BSplayerPROfile za vrsto datoteke?
Kako naj zadevo rešim?
Hvala in pozdrav! _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.40
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Varianta 1:
-odstrani BSPlayer
Varianta 2:
-v brskalniku pojdi na Orodja/Možnosti/Programi, poišči datoteka MP3 in izberi možnost. (Firefox-Vedno vprašaj.) _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

Pridružen-a: Pon 19 Jan 2009 9:45 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.46 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2012 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
kastaneda je napisal/a: |
Varianta 1:
-odstrani BSPlayer
Varianta 2:
-v brskalniku pojdi na Orodja/Možnosti/Programi, poišči datoteka MP3 in izberi možnost. (Firefox-Vedno vprašaj.) |
Če verjameš ali ne, sem odstranil BS Player, ugasnil in znova zagnal računalnik...pa vse po starem...Hotel sem še varianto 2 pa v tistem seznamu nisem našel mp3...Ne vem ali ga nisem videl...Videl sem MPEG 2 in MPEG 4, o kaki trojki pa ne duha ne sluha...
Pa hvala ker si se edini javil... _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.40
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 8:57 am Naslov sporočila: |
|
|
mp3 je MPEG 2 _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni