|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Profesor Einstein Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13 Prispevkov: 1437 Aktiv.: 6.30 Kraj: Rogaška Sl.
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 2:15 pm Naslov sporočila: Po: dostava naročenih artikov z Nemčije |
|
|
Zdravo
Zanima me če je kdo v moji bližnji okolici (+/-30km) , ki ima znanca v Nemčiji, in se občasno vozi domov.
Potreboval bom dostavo pošiljke kupljene na eBay-u (cca 15-20kg) ker določeni prodajalci ne pošiljajo izven Nemčije.
Gre pa za predvideni nakup starejše HiFi opreme.
Hvala za pomoč.
Lp.
Darko _________________ --
"Če bi volitve kaj pomagale, bi jih prepovedali." (Mark Twain) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30 Prispevkov: 565 Aktiv.: 2.56
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 2:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi se dalo kaj zorganizirat, problem je lahko samo časovni okvir kdaj bi lahko potem zadevo pripeljal v SLO, ker verjetno pred božičem ne bi šlo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ac/dc Član

Pridružen-a: Pon 21 Dec 2009 10:44 Prispevkov: 193 Aktiv.: 1.02 Kraj: Lj-okolica
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 8:56 pm Naslov sporočila: Prevozi iz Nemčije |
|
|
Tudi sam občasno potrebujem kakšen prevoz iz EU...
Nazadnje ko sem rabil prevoz iz Nemčije sem se obrnil na ext.si:
http://www.ext.si
Pošiljka na paleti, c.40kg, s severa Nemčije, mislim da sem plačal okrog 50€.
Dostavili so mi na dom.
Pokliči in jih vprašaj.
Tudi tile so zanimivi in za moj primer bili še cenejši (pa sem prepozno izvedel):
http://www.talartrans.si/storitve.aspx
Odvisno je tudi iz katerega mesta in kam transportiraš... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Škoda, da je malo pozno. V ponedeljek grem za en teden v Nemčijo in bi brez težav dostavili paket v hotel, jaz pa v Slo.
No, če je dostavljeno hitreje kot v enem tednu, potem bi tudi to šlo. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zdovcj Član

Pridružen-a: Sob 18 Jul 2009 13:26 Prispevkov: 118 Aktiv.: 0.61 Kraj: Kovor
|
Objavljeno: Pet Nov 23, 2012 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm...tudi jaz se zanimam za nakup Kindla Paperwhite, ki ga zaenkrat še ne pošiljajo v Slovenijo. Ali ima kdo kakšne izkušnje z nemškim Amazonom in hitrostjo dostave artiklov? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni