|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3376 Aktiv.: 13.66 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Dec 09, 2012 7:45 pm Naslov sporočila: SD Card vsv RS-MMC Card |
|
|
Ali lahko RS-MMC kartico uporabljam kot SD kartico?
Se mi zdi, da včasih gre včasih ne.
Pišem v Bascomu za DOS disk. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5625 Aktiv.: 23.43 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Ned Dec 09, 2012 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi rekel da ja. Glede na http://en.wikipedia.org/wiki/MultiMediaCard naj bi RS pomenilo samo reduced-size, brez nekih sprememb na sami funkcionalnosti.
Lp, g
p.s. Uporabljaš najnovejšo knjižnjico (preveri na netu)? (so bile kar spremembe, zdaj podpira tudi 4/8/16/32 GB kartice in verjetno je še kak bug odpravljen) _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2756 Aktiv.: 11.15 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Kakor je meni znano, MMC ne moreš brati s protokolom od SD, obratno pa gre. SD je nadgradnja MMC. _________________ Lp,
Matevž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.46 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 1:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
MMC in SD se malo drugace inicializirata, drugace bi pa morale enako delat.
Npr. tukaj nekaj pise o tem.
Ali pa tukaj je koda, ki jo uporabljam jaz, ce ti je znan C.
LP! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.01 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:03 pm Naslov sporočila: Re: SD Card vsv RS-MMC Card |
|
|
| vilko je napisal/a: |
Ali lahko RS-MMC kartico uporabljam kot SD kartico?
Se mi zdi, da včasih gre včasih ne.
Pišem v Bascomu za DOS disk. |
PIC knjiznice pozerejo oboje, preizkuseno  _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 233 dni