|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Dec 16, 2012 7:28 pm Naslov sporočila: PLC mitsubishi melesec FX password? |
|
|
Na firmi, kjer sem bil nekoč zaposlen so težave z enim strojem. V njem so trije mitsubishiijevi krmilniki serije FX. Na enem iz med krmilnikov je password. Zaradi lažjega diagnosticiranja napake bi mi zelo pomagalo, da bi prišel do krmilnika. Stroj je nemškega proizvajalca, ter bo verjetno že polnoleten. Zanima me, če pozna kdo kak preverjen program, za "sanacijo" problema, preden poskušam kontaktirati firno. (sicer bolj sumim, da je password "pustil" kasneje kak sierviser) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Dec 16, 2012 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas je bilo enkrat mitsubishi v kontra napisano password.. _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Ned Dec 16, 2012 9:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tiste najbolj enostavne si najbrž že preizkusil: 0000,1111,123,1234,.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni