|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zrij Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2004 14:40 Prispevkov: 157 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Prilagam priponko z enim takim popravkom. Izsek je iz v tej temi obravnavanega dokumenta. Brez težav bi tudi dve strani združil (grafično v cdr).
Obdelava priponke mi je "vzela" debelo minuto.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
diagram poteka - izsek.pdf |
Velikost datoteke: |
44.43 KB |
Downloadano: |
18 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
In dobro je podati referenco ob vseh takih kopiranjih.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kornjace Član

Pridružen-a: Pon 05 Sep 2011 23:26 Prispevkov: 421 Aktiv.: 2.50 Kraj: Goriška Brda
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
@ zrij, ampak ti si med procesom razdrl vektorski zapis slike, jo predelal, potem pa dal spet v vektorsko obliko... A ne bi bilo bolje, da bi sliko predelal kar v vektorskem zapisu?
Namreč, v tvoji priponki se pozna, da je bila slika naknadno vektorizirana.
Lp, Jure
_________________ Failure is always an option. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zrij Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2004 14:40 Prispevkov: 157 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 1:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sliko sem predelal v tako, kot sem jo potreboval v mojem dokumentu. Z rezultatom sem bil zadovoljen, postopek pa ni bil zamuden. Torej?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kornjace Član

Pridružen-a: Pon 05 Sep 2011 23:26 Prispevkov: 421 Aktiv.: 2.50 Kraj: Goriška Brda
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 2:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja nič... Če tebi ustreza tako, je torej ok. Kar pa še ne pomeni da je to najboljši način za to delat...
Hotel sem reči samo to, da tudi z drugimi postopki se da sliko na hitro predelat, s tem da obdržiš vektorsko sliko in s tem tudi kakovost...
Lp, Jure
_________________ Failure is always an option. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni